Tabu
BEAUTYSlider

Victoria Beckham dezvăluie trucul ei de machiaj care-i dublează volumul buzelor

Nu este nevoie să apelezi la injecții cu acid hialuronic: câteva urme de creion ar fi suficiente pentru a crea iluzia unei guri mai pline, potrivit Victoriei Beckham. Pe măsură ce se apropie Ziua Îndrăgostiților, fosta membră Spice Girls și-a dezvăluit trucul pentru a avea buze mai pline, într-un mini tutorial de machiaj postat pe contul oficial de Instagram al mărcii sale de cosmetice Victoria Beckham Beauty.

În acest scurt videoclip, vedeta apare în fața camerei, pregătindu-se să le arate urmăritorilor ei cum să reproducă semnătura „pout” a lui Posh Spice, creând aspectul unei guri mai „pline”. Metoda sa constă în conturarea buzelor cu un creion cu o nuanță mai închisă decât nuanța naturală a pielii, delimitându-le chiar deasupra liniei de demarcație de bază. Apoi, în loc să-și accentueze arcul lui Cupidon, urmându-i forma, trasează o linie dreaptă.

„Am tendința de a reaplica această linie pe tot parcursul zilei”, spune ea. Pentru cel mai bun efect, nuanța creionului de buze este puțin mai închisă decât rujul pe care îl folosește (ambele, evident, din propria linie de produse de înfrumusețare), amintește inconfundabil de estetica anilor 1990 și de machiajul iconic Spice Girls al Victoriei.

Odată considerată o greșeală de gust, această gură tăiată a avut multă vreme o reputație proastă. Revine printre tendințele cheie de make-up ale anului 2022. Dovada este că a cucerit deja vedete din toate generațiile, de la Jennifer Lopez la Tina Kunakey, prin Lily-Rose Depp, Kaia Gerber și Penélope Cruz.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

ARTICOLE SIMILARE

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Andreea Damian

Pokemon Go – cea mai controversata aplicatie a anului 2016

realitatea

Numărul nașterilor prin cezariană a ajuns la o cifră îngrijorătoare la nivel mondial

Andreea Damian

Blackface 2.0: Femeile albe pretind pe Instagram că sunt de culoare dar insistă că nu sunt rasiste

Andreea Damian

Afla de la specialisti cum sa dai volum buzelor

realitatea

Cum arată și cu ce se ocupă soția medicului Valeriu Gheorghiță

Andreea Damian

Scrie un comentariu