Home > Fashion > Victoria Beckham spune că a fost „agresată psihic și fizic” la școală

Victoria Beckham spune că a fost „agresată psihic și fizic” la școală

Creatoarea de modă apare pe coperta revistei bianale Glamour UK unde Victoria Beckham a vorbit deschis în legătură cu impactul pe care l-a avut bullying-ul asupra sa pe când era copil.

În interviu, Beckham a explicat cum își educă fiica, Harper, în vârstă de opt ani, despre modul în care fetele tinere ar trebui să se trateze reciproc. „Am fost bulversată mult la școală, mental și fizic”, a spus antreprenoarea. “Faptul că pot să vorbesc cu Harper despre asta și despre cum fetele ar trebui să fie amabile cu fetele… se datorează faptului că mă folosesc de propriile mele experiențe.”

Beckham a mai vorbit despre cum copiii săi au încurajat-o să urmeze obiceiuri alimentare mai sănătoase. Fiind mamă a vorbit despre cum atunci când ai copii aceștia „schimbă mult perspectiva asupra alimentației” când vine vorba de a mânca. „Vă dați seama că observă totul”, a spus Victoria Beckham. „Nu aș omite o masa niciodată de față cu copiii mei. Ei trebuie să vadă că mama lor mănâncă sănătos – trebuie să le arăți oamenilor cum să fie sănătoși și fericiți cu corpurile pe care le au.”

La începutul acestei săptămâni, Beckham a lansat colecția denumită „Victoria Beckham Beauty”. Anterior a mai avut o colecție în colaborare cu Estée Lauder. Produsele prezentate includ în majoritate palete compacte de farduri de pleoape. Într-un videoclip de pe pagina de Instagram a Victoriei Beckham Beauty, Beckham a declarat: „Este important să te simți bine cu tine însăți, pentru că asta se vede.”

Articole asemanatoare
Victoria Beckham
Victoria Beckham dezvăluie secretul unui mariaj de durată
„Sadfishing” – un nou trend pe rețelele de socializare care îi vulnerabilizează pe tineri
bebelușii
O companie aeriană ne încurajează să fim mai puțin toleranți cu bebelușii care călătoresc pe avion
Victoria Beckham
Alimentul secret pe care Victoria Beckham îl consumă zilnic pentru o piele frumoasă

Comenteaza acest articol

Victoria Beckham spune că a fost „agresată psihic și fizic” la școală

by realitatea   1 min
0