Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

Victoria Beckham, totul despre stilul ei vestimentar

Victoria Beckham a spus că purtarea de ținute „foarte mulate” atunci când era mai tânără a fost un „semn de nesiguranță”. Designerul de îmbrăcăminte, în vârstă de 46 de ani, a răspuns întrebărilor studenților din Marea Britanie într-un nou post pentru The Guardian. Un student a rugat-o să discute cum a evoluat propriul stil vestimentar de-a lungul anilor.

„Când eram în Spice Girls erau stiliști ce ne îmbrăcau, însă, în viața privată nu am lucrat niciodată cu un stilist. Purtam multe rochii cu corset, încă am câteva, dar stilul meu vestimentar a devenit mult mai relaxat.”, a zis vedeta.

Victoria Beckham a adăugat: „Uitându-mă în spate, cred că era un semn al insecurităților pentru că mereu purtam haine ce erau extrem de multate.”

Designerul a dezvăluit că în timp ce afacerea ei cu haine lansată în 2008 prindea contur și ea devenea mai ocupată, stilul i s-a schimbat: „Nu pot să alerg la studio și să fac totul atunci când port tocuri. Trebuie să mă descurc cu toate, să fiu mamă, să fiu soție, să fiu la studio în fiecare zi. Îmi amintesc când la un show de la New York purtam o pereche de pantaloni masculini și adidași, iar toată lumea urla ‚Doamne, poartă adidași!”

Victoria a dezvăluit că încrederea în ea a crescut pe măsură ce anii au trecut: „Știu ce arată bine pe mine, ce mă face să mă simt încrezătoare și confortabil. Nu mai am nimic de dovedit prin stilul meu vestimentar.”

În timpul restricțiilor, Victoria Beckham s-a izolat cu soțul ei, David Beckham și cei 3 copii, Romeo, de 17 ani, Cruz, de 15 ani și Harper, de 8 ani. Fiul ei cel mare, Brooklyn, de 21 de ani, a locuit cu iubita lui, Nicola Peltz.

ARTICOLE SIMILARE

Ce frumoasa e sotia lui Rares Bogdan! Foto!

realitatea

Megan Fox, perfectă pentru Armani

realitatea

Nutriționiștii spun că pizza e mai sănătoasă decât cerealele pe care le consumi la micul dejun

Andreea Damian

Ce este infidelitatea monetară și cât de mult afectează cuplul

Andreea Damian

Ce le recomandam barbatilor sa poarte pe covorul rosu

realitatea

Jennifer Lopez poarta H&M Conscious Exclusive

Scrie un comentariu