Home > Slider > Victoria Beckham a vorbit în sfârșit despre divorțul de David

Victoria Beckham a vorbit în sfârșit despre divorțul de David

Victoria Beckham a vorbit deschis despre zvonurile pe care presa le-a lansat la începutul acestui an, cu privire la faptul că ea şi David ar divorţa, într-un interviu acordat revistei Vogue. Fosta componentă a trupei Spice Girls a recunoscut că s-a obșnuit cu asemenea vorbe și a început să „ignore pur și simplu prostiile” și oamenii care care vin cu asemenea minciuni despre relația lor.

Tot ea a declarat că de când a început relaţia cu fostul fostbalist au existat astfel de discuţii în spaţiul public, subliniind că sunt „mai puternici împreună”. „Oamenii inventează poveştile astea de când suntem împreună, de 20 de ani, aşa că eu şi David nu le mai băgăm în seamă şi ne trăim viaţa. Dar ele îi afectează pe cei din jurul nostru şi nu e corect”, a declarat Victoria Beckham.

„Am realizat că suntem mai puternici împreună decât individual. Nici unul dintre noi nu ar fi ajuns unde a ajuns acum dacă nu eram împreună. E vorba despre unitatea familiei”, a adăugat vedeta, mamă a patru copii.

Victoria și David Beckham sunt căsătoriți din anul 1999,  dar au învățat împreună să uniți vor răzbi peste orice problemă. Posh crede că minciunile despre relația lor de cuplu afectează pe nedrept oamenii care îi înconjoară.

Victoria a acordat interviul Vogue pentru a marca zece ani de când a început brandul de modă şi apare într-un pictorial alături de copiii săi, deşi David este absent de pe prima pagină.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham și a explicat de ce
beckham
Cum arată casa pe care Beckhamii au cerut 33 de milioane de dolari
Victoria Beckham
Secretul de frumuseţe ieftin folosit de Victoria Beckham
Victoria și David Beckham
Victoria și David Beckham își vând ținutele purtate la nunta regală pentru o cauză nobilă

Loading...

Comenteaza acest articol

Victoria Beckham a vorbit în sfârșit despre divorțul de David

by Andreea Damian   1 min
0