Tabu
PEOPLESlider

Victoria Beckham a vorbit în sfârșit despre divorțul de David

Victoria Beckham a vorbit deschis despre zvonurile pe care presa le-a lansat la începutul acestui an, cu privire la faptul că ea şi David ar divorţa, într-un interviu acordat revistei Vogue. Fosta componentă a trupei Spice Girls a recunoscut că s-a obșnuit cu asemenea vorbe și a început să „ignore pur și simplu prostiile” și oamenii care care vin cu asemenea minciuni despre relația lor.

Tot ea a declarat că de când a început relaţia cu fostul fostbalist au existat astfel de discuţii în spaţiul public, subliniind că sunt „mai puternici împreună”. „Oamenii inventează poveştile astea de când suntem împreună, de 20 de ani, aşa că eu şi David nu le mai băgăm în seamă şi ne trăim viaţa. Dar ele îi afectează pe cei din jurul nostru şi nu e corect”, a declarat Victoria Beckham.

„Am realizat că suntem mai puternici împreună decât individual. Nici unul dintre noi nu ar fi ajuns unde a ajuns acum dacă nu eram împreună. E vorba despre unitatea familiei”, a adăugat vedeta, mamă a patru copii.

Victoria și David Beckham sunt căsătoriți din anul 1999,  dar au învățat împreună să uniți vor răzbi peste orice problemă. Posh crede că minciunile despre relația lor de cuplu afectează pe nedrept oamenii care îi înconjoară.

Victoria a acordat interviul Vogue pentru a marca zece ani de când a început brandul de modă şi apare într-un pictorial alături de copiii săi, deşi David este absent de pe prima pagină.

ARTICOLE SIMILARE

Cornelia Catanga a murit fără bani. Ce pensie avea, de fapt, cântăreața

Andreea Damian

Reacția lui Tudor Chirilă când un fan l-a fotografiat pe ascuns în metrou și a postat fotografia pe o rețea de socializare

Andreea Damian

Gestul lui Michelle Obama pentru copiii aflați în izolare

Andreea Damian

Elena Băsescu, aniversare specială în familie

Tabu Tabu

Gwen Stefani revine la părul roz, care a făcut-o celebră

Tabu Tabu

Cine este Karym, artistul din România care se pregătește de nuntă cu o prințesă din Africa

Andreea Damian

Scrie un comentariu