Home > Lifestyle > Victoria Lopyreva, ambasadoarea FIFA World Cup 2018, este noua iubită a lui Putin

Victoria Lopyreva, ambasadoarea FIFA World Cup 2018, este noua iubită a lui Putin

Victoria Lopyreva are 34 de ani și a fost desemnată ambasadoarea Campionatului Mondial de Fotbal care se va desfășura vara aceasta în Rusia. Se zvonește că fosta Miss Rusia 2003 ar fi noua iubită a președintelui Vladimir Putin, scrie presa americană.

Superba rusoaică trăiește pe picior mare, după cum reiese din pozele pe care aceasta le-a postat pe contul ei de Instagram. Și nu e de mirare că Putin a pus ochii pe ea, ba chiar a numit-o ambasadoarea FIFA World Cup 2018.

Formele ei voluptuoase și chipul angelic l-au vrăjit pe liderul de la Kremlin, despre care presa tabloidă vorbește că are o slăbiciune pentru femeile tinere, blonde și foarte frumoase.

Potrivit Page Six, Victoria Lopyreva călătorește numai cu avioane private, face cumpărăturile la Paris și se cazează în hoteluri de lux din capitala Franței. În ultima fotografie pe care aceasta a împărtășit-o cu cei 1,8 milioane de urmăritori o surprindem în camera de hotel a Four Seasons Hotel George V din Paris, cu o geantă din piele de crocodil Hermès Birkin.

Surse din Moscova spun că Victoria Lopyreva, care e prezentatoare de televiziune, nu ar fi obținut postul de ambasador FIFA World Cup 2018 fără ca Putin să-și dea acordul. Iar focoasă blondină nu a fost deloc reținută atunci când le-a cerut admiratorilor pe Instagram să meargă să voteze pe 18 martie la alegerile prezidențiale din Rusia, în urma cărora Vladimir Putin a fost reales președinte.

Articole asemanatoare
putin
Sexy-calendarul Putin din 2020 transmite un mesaj subliminal către guvernele lumii
În Rusia mii de persoane protestează împotriva legii privind securitatea cibernetică
Vladimir Putin vrea să controleze muzica rap
Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

Victoria Lopyreva, ambasadoarea FIFA World Cup 2018, este noua iubită a lui Putin

by Andreea Damian   1 min
2