Tabu
PEOPLE Slider

„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei

Britney Spears

Britney Spears a fost scoasăde sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, după 11 ani. Decizia este însă una temporară. Acesta este cel care a cerut instanței pe 5 septembrie să se facă această schimbare, invocând motive de sănătate.

Un judecător a aprobat cererea luni, numindu-l înlocuitor pe Jodi Montgomery, care se ocupă de îngrijirea artistei, până, cel mai devreme, pe 20 ianuarie 2020.

Cântăreața americană a intrat sub curatela părintelui ei în anul 2008,  când Britney a fost plasată în îngrijire psihiatrică după ce a refuzat să renunțe la custodia copiilor ei. În urma acelui incident, Jamie Spears a solicitat instanței să devină tutorele ei. De atunci, el a avut putere până la a restricționa vizite la Britney prin orice mijloace, cu excepția avocatului ei, numit de curte – Samuel Ingham. El a avut, de asemenea, dreptul absolut de a comunica cu medicii fiicei sale și a avut acces la toate documentele medicale cu privire la tratamentul și diagnosticul ei.

Jamie Spers a preluat în 2008 și rolul de administrator al averii lui Britney Spears, iar comportamentul ei a fost monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, vedeta a pierdut în favoarea fostului soț, rapperul Kevin Federline, custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston, în vârstă de 13 ani, și Jayden James, în vârstă de 12 ani.

Jamie Spears are probleme de sănătate după ce a suferit o operație dificilă care i-a pus viața în pericol anul trecut. Problemele lui medicale au determinat-o pe Britney să renunțe temporar la carieră, inclusiv anularea rezidenței lucrative din Las Vegas, în luna ianuarie.

Explicând că tatăl ei „aproape a murit”, vedeta le-a spus fanilor: „Este important să vă puneți întotdeauna familia pe primul loc … și asta este decizia pe care a trebuit să o iau”.

La sfârșitul lunii aprilie, cântăreața de 37 de ani a petrecut 30 de zile într-un spital pentru boli mintale, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid. Potrivit informațiilor inițiale, Britney Spears s-ar fi internat voluntar în clinica de psihiatrie, pentru a-și dedica un timp „propriei persoane”, după ce tatăl ei a fost pe punctul de a muri.

Recent, Jamie Spears a fost acuzat de rapperul Kevin Federline, fostul soț al lui Britney Spears, că i-a agresat unul dintre copii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Lana Del Rey îl critică pe Kanye West pentru sprijinul acordat lui Donald Trump într-o emisiune

realitatea

Diana Bart a devenit mamă pentru a doua oară! Ce nume va purta copilul

Tabu Tabu

Nathalie Emmanuel – Missandei din Game of Thrones a fost copleșită de durerea fanilor

realitatea

Lavinia, criticată aspru de fanele ei

Tabu Tabu

De ce sa alegi cateva minute de relaxare pe scaunul de masaj si nu masajul la profesionisti?

realitatea

Adoptă o mamă – Mirela Retegan are din nou grijă de mamele aflate în situații dificile

Andreea Damian

Scrie un comentariu