Tabu
Image default
PEOPLESlider

Victorie pentru Gwyneth Paltrow, în procesul în care era acuzată că a provocat un accident la schi

Actriţa Gwyneth Paltrow a obţinut un verdict favorabil în procesul în care optometristul pensionar Terry Sanderson a dat-o în judecată în urma unui accident la schi produs în Utah, în 2016.

Verdictul a venit după un proces de două săptămâni în care au fost audiaţi zeci de martori care încercau să spună adevărul asupra unui incident pe care doar un singur martor a pretins că l-a văzut.

Juriul a revenit după doar două ore şi 20 de minute, găsindu-l pe Terry Sanderson vinovat pentru accident şi găsindu-l vinovat şi pentru prejudiciul adus lui Paltrow.

Juriul l-a găsit pe Sanderson 100% vinovat şi i-a acordat actriţei despăgubiri de 1 dolar, aşa cum a solicitat. Cheltuielile de judecată ale lui Paltrow vor fi decise la o dată ulterioară.

Când Paltrow a părăsit tribunalul, ea i-a spus lui Sanderson „Îţi doresc numai bine”.

Într-o declaraţie transmisă prin e-mail, Paltrow a spus: „Am simţit că acceptarea unei afirmaţii false îmi compromite integritatea. Sunt mulţumită de rezultat şi apreciez toată munca dificilă a judecătorului Holmberg şi a juriului şi le mulţumesc pentru atenţia lor în gestionarea acestui caz.”

La rândul său, Sanderson a spus că a fost o „adevărată dezamăgire” modul în care a fost caracterizat în timpul procesului. „Nu a fost vorba doar despre accident, nu-i aşa?”, a declarat el.

„Am ascultat cum am fost caracterizat… a fost o naraţiune despre viaţa pe care am trăit-o. Au spus lucruri care nu erau adevărate”, a adăugat el.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Robbie Williams îi desființează pe criticii activistei Greta Thunberg

Andreea Damian

Dieta pegan, la modă în 2019. Ce înseamnă acest regim și cum îl ții?

Andreea Damian

Cum a jignit-o Grigore Cartianu pe Daniela Crudu. De rușine, a șters postarea de pe Facebook

Andreea Damian

Cum să profiți de stresul pozitiv la locul de muncă

Andreea Damian

Tendintele in machiaj toamna/iarna 2015

realitatea

Peste 250.000 de oameni ar putea muri, în fiecare an, din cauza schimbărilor climatice

Andreea Damian

Scrie un comentariu