Home > Victorie pentru o romanca la o competitie pe Mediterana

Victorie pentru o romanca la o competitie pe Mediterana

Pentru prima oară în istoria compeţiei, o echipă românească de yachting câştigă Rolex Swan Cup, competiţia velierelor din Porto Cervo, Sardinia.

Velierul Natalia, condus de Natalia Brăiloiu, are în componenţă alţi 10 sportivi străini. Echipa a reuşit, după 5 zile de întreceri să se claseze pe locul 1 la clasa Swan 42. Este un rezultat fără precedent în yachtingul românesc. Nicio navă sub pavilion naţional nu a reuşit până acum să câştige o regată de o asemenea amploare şi tradiţie.

Natalia este un velier de competiţie de 42 de picioare (cca 14 metri) şi este înmatriculat în România. Numărul său de concurs a fost ROU 01, fiind şi singura ambarcaţiune românească înscrisă – şi a reusit să-l transforme şi în număr în clasament!

De asemenea, Natalia a primit şi premiul special al competiţiei, pentru cel mai bun rezultat de până acum: 3 locul 1 şi un loc 2, în cursele desfăşurate în acest week-end la Porto Cervo.

Velierul Natalia este proprietatea companiei KDF Energy, condusă de omul de afaceri George Brăiloiu. Velierul concurează de câţiva ani în Mediterană, reuşind inclusiv un loc 5 în competiţia Giraglia de la St. Tropez, anul acesta.


Comenteaza acest articol

Victorie pentru o romanca la o competitie pe Mediterana

by   1 min
0