Home > What's hot > VIDEO SOCANT: Cum moare un fotbalist pe teren!

VIDEO SOCANT: Cum moare un fotbalist pe teren!

PIERMARIO MOROSINI juca in Italia, in echipa Livorno, si, in timpul meciului cu Pescara, de alaltaieri, a cazut secerat pe teren, victima unui stop cardiac. Meciul a fost intrerupt, juctorul dus la spital …dar n-a mai putut fi salvat, avand soarta romanilor Catalin Haldan sau Stefan Vrabioru, morti si ei pe teren.

Imaginile LIVE AICI: http://egotastic.com/2012/04/piermario-morosini-collapses-during-soccer-match-does-not-survive-video/

Drama fotbalistului o completeaza pe cea a familei sale, bantuita de un sir incredibil de decese. Piermario Morosini s-a născut pe 5 iulie 1986 la Bergamo şi a crescut la juniorii Atalantei, unde a sărit repede în evidenţă. A pierdut finala campionatului Primavera în 2005, contra Romei, dar asta nu l-a descurajat, continuând evoluţiile bune, care l-au adus chiar în reprezentativa Italiei U21.

A copilărit în condiţii grele pentru orice puşti: mama sa, Camilla, a decedat pe când Piermario avea doar 15 ani, iar numai doi ani mai râziu, tatăl său, Aldo, avea să îşi urmeze soţia în lumea celor drepţi. Cum un necaz nu vine niciodată singur, şi fratele său a murit la scurt timp, iar Morosini a rămas pe lume doar cu sora sa mai mare.

Lucrurile păreau totuşi să o ia pe un făgaş normal în momentul transferului la Udinese, unde şi-a făcut debutul în Serie A, împotriva lui Inter, adunând 5 apariţii în campionat şi una în Europa. În sezonul 2006-2007, Udinese l-a trimis în Serie B să acumuleze experienţă la
Bologna, echipă pentru care a evoluat până în 2009. Roberto Baronio, unul dintre foştii colegi de la Bologna, s-a arătat uluit de soarta lui Morosini: “Un destin incredibil, a lovit în toată familia lui…”


Comenteaza acest articol

VIDEO SOCANT: Cum moare un fotbalist pe teren!

by   1 min
0