Home > Sex-Relatii > Videochat cu partenerul de cuplu ?

Videochat cu partenerul de cuplu ?

Dupa ceva timp de la inceputul unei relatii amoroase, in unele cupluri satisfacerea reciproca din punct de vedere sexual incepe sa aiba un nivel tot mai scazut . Asta inseamna ca relatia trebuie sa ia sfarsit? Nu neaparat.Pana atunci mai pot fi incercate ceva tehnici de revigorare a relatiei sexuale. Asta inseamna ca trebuiesc gasite alternative pentru a o condimenta.

Este posibil sa va loviti de norme etice, dar depasiti-le intrebandu-va partenerul ce ar dori sa incerce, daca este dispus sa experimenteze ceva nou. Iar daca jucariile sexuale nu sunt pe placul vostru, ori v-ati plictisit de ele, iar la alte practici poligame nu doriti sa apelati, aveti o varianta la indemana: videochat in cuplu.

Junger Mann liegt gem¸tlich mit Laptop am Wohnzimmerboden - young man using laptop in living room Credit: McPhoto/face to face

Aceasta este o practica asemanatoare phone-sexului, insa va puteti privi, iar acest lucru este si mai important. Asadar, va puteti surpinde iubitul foare placut si puteti iesi din apatia momentului cu doar doua clickuri.

Ce presupune acest timp de satisfacere? Ei bine, atat dumneavoastra, cat si partenerul trebuie sa fiti in locuri separate. Daca locuiti impreuna, va puteti alege doua camere care sa nu fie foarte aproape una de cealalta. Intrati pe contul de skype, sau folositi orice alta metoda de a putea vorbi online cu ajutorul camerei video, iar lucrurile vor decurge de la sine.

Lumina difuza, melodia voastra pe fundal si, de ce nu, lenjerie sexy. Incepeti prin a vorbi despre ce va place unul la celalalt, in timp ce va atingeti zonele erogene ale corpului. Continuati sa va satisfaceti singuri in fata ecranului, lansandu-va iubitul sa va spuna ce sa faceti la urmatorul pas.

Va fi incantat sa va vada intr-o alta ipostaza si poate chiar sa va comande? Va atinge nivelul de excitare cote nebanuite ?

Veti afla intr-un singur fel: experimentand.

Iar daca veti dori sa inlaturati bariera ce va desparte, nimic mai simplu….Deschideti usa !


Articole asemanatoare
De ce în România se fac cele mai multe angajări în domeniul videochatului?
Cele mai ridicole 7 mituri despre sex. Al doilea te va face să râzi cu lacrimi
Cand femeia isi ia viata si destinul in propriile maini – curajul de a alege expresia sexualitatii
Luxul, rutina modelelelor de videochat de la Glamour Studio

Loading...

Comenteaza acest articol

Videochat cu partenerul de cuplu ?

by Andreea Radu   1 min
0