Home > Sex-Relatii > Videochatul: intre prejudecati si adevar

Videochatul: intre prejudecati si adevar

Videochatul este un domeniu de activitate asupra caruia planeaza inca o multime de idei preconcepute. Cu toate acestea, insa, jobul de model de videochat vine la pachet cu avantaje si beneficii.

Top 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre videochat

  1. Videochatul nu implica, neaparat, erotism

Exista doua tipuri de videochat: adult si non-adult. In timp ce primul este cel care implica si o oarecare doza de erotism, celalalt este bazat strict pe socializare si pe seductie. In cazul acestuia din urma, totul depinde, in mare parte, de tehnicile de ademenire prin farmec si feminitate ale fiecarui model. Comunicarea si persuasiunea sunt doua dintre capacitatile pe care inveti sa le stapanesti pentru atragerea si mai apoi fidelizarea membrilor care acceseaza astfel de site-uri.

  1. Nu necesita experienta

Oricine poate deveni model de videochat, atata timp cat a implinit varsta de 18 ani. In acest domeniu experienta nu este obligatorie, ba chiar mai mult decat atat, un studio profesional de videochat, cum este Glamour Studio, ofera training-uri gratuite pentru oricine este novice.  Fetele vor invata cum sa utilizeze aparatura pe care o au la dispozitie si cum sa se comporte in fata camerei. In timp, un model de videochat capata abilitati de socializare si isi va forma o comunitate de clienti.

  1. Aspectul fizic nu este totul

Desi nimeni nu contesta faptul ca frumusetea este una dintre calitatile pe care trebuie sa le aiba un model de videochat, aceasta nu este suficienta. Ca in orice alt domeniu, personalitatea si determinarea unei fete care alege sa practice acest job conteaza in proportie la fel de mare. De multe ori se intampla ca, in cazul videochatului, feminitatea sa atraga mai mult decat frumusetea. Felul in care stii sa provoci un anumit partener de discutie iti poate aduce foarte multe beneficii pe termen lung, inclusiv de ordin financiar. Prin tehnici inteligente de conversatie ii vei mentine acestuia interesul pe o perioada indelungata.

  1. Veniturile sunt foarte mari

Unul dintre motivele pentru care angajarile in videochat sunt din ce in mai numeroase este reprezentat de veniturile care ajung la sume foarte mari. Multe fete aleg acest tip de job datorita acestui aspect. Banii in videochat nu sunt multi de la inceput, insa, pe parcurs, un model de videochat poate castiga chiar si cateva mii de euro pe luna. Veniturile vin, bineinteles, direct proportional cu efortul depus, insa programul este unul foarte flexibil, care se stabileste de comun acord cu modelul.

  1. Confidentialitatea este absoluta

Multe tinere care practica videochatul prefera sa tina ascuns acest lucru si asta pentru ca, cel putin in Romania, domeniul este considerat un subiect tabu si care se loveste de tot felul de prejudecati. Pentru modele, discretia este foarte importanta si de aceea, la cererea lor, activitatea nu va fi specificata in cartea lor de munca sub aceasta denumire.


Articole asemanatoare
Luxul, rutina modelelelor de videochat de la Glamour Studio
4 domenii in care sa faci bani daca ai un corp lucrat
Model de videochat, un job foarte bine platit in România în anul 2017
Videochat sau ce trebuie sa stii despre activitatea din spatele camerelor video

Videochatul: intre prejudecati si adevar

by Madalina Antal   2 min
2