Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Videoclipul ciudat al lui Kevin Spacey postat de Crăciun are milioane de vizualizări

Peste 7,5 milioane de oameni au urmărit mesajul din clipul ciudat postat de Kevin Spacey în noaptea de Crăciun. Nimeni nu-și explică ce l-a motivat să apară astfel, la mai bine de un an de când s-a retras din viața publică și profesională, în urma acuzațiilor de agresiuni sexuale.

În clipul nou apărut, Kevin Spacey vorbește exact ca Frank Underwood, personajul pe care l-a jucat în House of Cards înainte de a fi concediat și ucis (vorba vine) de Netflix la sfârșitul anului 2017. Îmbrăcat în haine de Crăciun, mărunțind un curcan, el se uită direct în camera de filmat oscilând între dialogul de tip Underwood și un dialog care pare să descrie acuzațiile, concedierea și dispariția sa din viața publică.

Desigur, videoclipul ridică mai multe întrebări decât răspunde celor vechi legate de vinovăția sa. Nimeni nu pricepe cum de a reușit să se strecoare cu acest clip pe lângă echipa sa juridică și agentul său care se știe că îi recomandaseră să ia o pauză. Este o încercare reală de revenire a unui om care poate fi nevinovat? Crede că poate să-și dovedească nevinovăția? Este doar narcisist? Vrea să epateze?

Un lucru este sigur: există un apetit imens pentru a-l urmări. Videoclipul are milioane de vizionări și numărul acestora crește, deși comentariile variază de la “refuzați să urmăriți întregul clip, tipul este înfiorător, nimeni nu vrea să te mai vadăpe tine”, la “KEVIN SPACEY TE VREAU ÎNAPOI! ACEASTĂ FILMARE ERA NECESARĂ!”. Jurnaliștii au descris însă videoclipul ca fiind îngrozitor, incitant, amenințător, răuvoitor, alarmant și nemulțumitor. În orice caz, dacă a vrut să vadă dacă lumea l-a uitat, ei bine, a văzut că deși nu toți îl iubesc, milioane de oameni îl urmăresc indiferent ce face.

ARTICOLE SIMILARE

Mihai Morar, un an de când e tată din nou. Cum și-a sărbătorit copilul

Tabu Tabu

Cristi Minculescu se poate folosi din nou de numele de Iris!

Tabu Tabu

Cum au transformat sectele religioase și lobbyștii micul dejun în cea mai importantă masă

realitatea

Elton John se uită la televizor doar de Crăciun, când vorbește regina

Andreea Damian

MARMUREANU: “Urmeaza un CUTREMUR mare!”

Studiu: Roboții ar putea prelua peste 20 de milioane de joburi până în 2030

Andreea Damian

1 comentariu

Videoclipul ciudat al lui Kevin Spacey postat de Crăciun – RO-Stiri.com 29 December 2018 at 8:28

[…] Videoclipul ciudat al lui Kevin Spacey postat de Crăciun, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu