Home > Agenda > Videoclipul ciudat al lui Kevin Spacey postat de Crăciun are milioane de vizualizări

Videoclipul ciudat al lui Kevin Spacey postat de Crăciun are milioane de vizualizări

Peste 7,5 milioane de oameni au urmărit mesajul din clipul ciudat postat de Kevin Spacey în noaptea de Crăciun. Nimeni nu-și explică ce l-a motivat să apară astfel, la mai bine de un an de când s-a retras din viața publică și profesională, în urma acuzațiilor de agresiuni sexuale.

În clipul nou apărut, Kevin Spacey vorbește exact ca Frank Underwood, personajul pe care l-a jucat în House of Cards înainte de a fi concediat și ucis (vorba vine) de Netflix la sfârșitul anului 2017. Îmbrăcat în haine de Crăciun, mărunțind un curcan, el se uită direct în camera de filmat oscilând între dialogul de tip Underwood și un dialog care pare să descrie acuzațiile, concedierea și dispariția sa din viața publică.

Desigur, videoclipul ridică mai multe întrebări decât răspunde celor vechi legate de vinovăția sa. Nimeni nu pricepe cum de a reușit să se strecoare cu acest clip pe lângă echipa sa juridică și agentul său care se știe că îi recomandaseră să ia o pauză. Este o încercare reală de revenire a unui om care poate fi nevinovat? Crede că poate să-și dovedească nevinovăția? Este doar narcisist? Vrea să epateze?

Un lucru este sigur: există un apetit imens pentru a-l urmări. Videoclipul are milioane de vizionări și numărul acestora crește, deși comentariile variază de la “refuzați să urmăriți întregul clip, tipul este înfiorător, nimeni nu vrea să te mai vadăpe tine”, la “KEVIN SPACEY TE VREAU ÎNAPOI! ACEASTĂ FILMARE ERA NECESARĂ!”. Jurnaliștii au descris însă videoclipul ca fiind îngrozitor, incitant, amenințător, răuvoitor, alarmant și nemulțumitor. În orice caz, dacă a vrut să vadă dacă lumea l-a uitat, ei bine, a văzut că deși nu toți îl iubesc, milioane de oameni îl urmăresc indiferent ce face.

Articole asemanatoare
kevin spacey
Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală. Cum a pledat actorul
kevin spacey
Kevin Spacey, eșec umilitor. Noul său film a avut încasări de doar 126 $
Uitati de Carrie Bradshaw, noua ne place Claire Underwood!

Videoclipul ciudat al lui Kevin Spacey postat de Crăciun are milioane de vizualizări

by realitatea   1 min
1