Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Vin Diesel pregătește Fast & Furious 9 cu o echipă de producţie feminină

Vin Diesel a dezvăluit detalii despre un al doilea spin-off inspirat de seria de succes Fast & Furious. Pelicula se va numi Fast și va fi lansată în 2020. Noutatea e că personajul principal va fi o femeie, dar actorul american în vârstă de 51 de ani nu a dat un nume.

Probabil este vorba despre un personaj pe care l-am mai văzut deja. Este cu siguranță un indiciu important, deoarece lista de actrițe care au apărut în cele șapte filme ale francizei este destul de restrânsă: Michelle Rodriguez, Gal Gadot, Eva Mendez (Monica Fuentes), Jordana Brewster (Mia Toretto), Nathalie Emmanuel (Megan), Charlize Theron (Cipher), Helen Mirren (Magdalene Shaw).

Cu siguranță protagonista nu va fi Michelle Rodriguez, care a interpretat-o pe Letty Ortiz, iubita lui Dominic Toretto (jucat de Vin Diesel). Actrița în vârstă de 40 de ani s-a retras din distribuţie în 2018, spunând că „filmul a rămas blocat în mentalitatea anilor ’90”. „Lety este o femeie puternică. E un copil care a crescut într-un mediu socio-economic care te face un pic necizelat şi ascuţit, la extremităţi. Am cunoscut fete ca Letty maturizându-se şi ajungând femei la casa lor. Ele sunt trase de bărbaţi fideli ca Dominic Torreto pentru că asta e singura lor şansă să supravieţuiască într-un mediu care devine din ce în ce mai violent – ca cele din Chicago, New York şi Los Angeles. Acolo unde oamenii sunt săraci, au loc multe crime şi unde se întâmplă omoruri, trebuie să îţi păzeşti spatele. Şi atunci când îţi păzeşti spatele, lucrurile devin fizice şi violente, exact ca în filmele anilor ’90. Din această cauză se pare că franşiza a rămas la acest nivel, iar portavocea poveştii este de fapt un tip macho care vorbeşte gros şi e purtătorul de cuvânt al vieţii de ghetou. În timpul colaborării am crezut că vom depăşi acest nivel şi vom evolua ca personaje”, a scris Rodriguez.

Apariția lui Gal Gadot (33 de ani) este incertă, dar nu exclusă de pe listă. Ea a apărut ca Gisele Yashar în Fast & Furious, cel de-al patrulea film din franciză (2009). 2011 a adus-o înapoi la franciza Fast & Furious, reluându-și rolul ei ca Gisele în Fast Five. În 2013, Gadot jucat-o din nou pe Gisele în Fast & Furious 6.

Vin Diesel dezvăluie într-o postare de pe Instagram că echipa de filmare şi-a unit forţele cu scenariştii Nicole Perlman, Lindsay Beer şi Geneva Robertson-Dworet. Deşi încă nu este foarte clar cât de avansate sunt negocierile, el susţine că „atât la scenariu cât şi la povestea filmului 9 din seria de succes va lucra întreaga echipă Fast & Furious.

E o echipă fantastică, notează presa străină. Perlman a mai colaborat la filmele Guardians of the Galaxy și Captain Marvel (care va fi lansat în martie). Beer a pus umărul la realizarea thrillerului Chaos Walking, alături de Tom Holland și Daisy Ridley, iar Robertson-Dworet a scris scenariul la spin-off-ul Tomb Raider și a lucrat la Captain Marvel.

Se pare că seria de filme Fast & Furious se va încheia în 2021, cu un al 10-lea film, care va fi predominant cu femei. Până la Fast & Furious 9, a cărui lansare va avea loc în 2020, fanii seriei vor putea urmări anul acesta pe marile ecrane un spin-off al seriei, intitulat Hobbs & Shaw, ce-i va avea în prim-plan pe Dwayne Johnson, Jason Statham şi Idris Elba. Pelicula se va lansa pe 2 august.

Franșiza a produs încasări de 2,38 mld. $

Seria de filme Fast & Furious a început în 2001, fiind creaţia studiourilor Universal Studios. Cele opt filme sunt „The Fast and the Furious” (2001), „2 Fast 2 Furious” (2003), „The Fast and the Furious: Tokyo Drift” (2006), „Fast&Furious” (2009), „Fast Five” (2011), „Fast & Furious 6” (2013) şi „Fast & Furious 7” (2015) şi „Fast and Furious 8” (2017).

ARTICOLE SIMILARE

O actriță faimoasă a născut pentru a cincea oară, la o vârstă înaintată

Andreea Damian

Culiță Sterp, primul mesaj după accident

Andreea Damian

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nuntă. Ce spune actrița despre sarcină

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Bărbații frustrați ai PSD: Manda și Brăiloiu – jigniri la adresa femeilor din Parlament

Johnny Depp va juca în “Alice în Å¢ara Minunilor-

realitatea

Scrie un comentariu