Home > Sex-Relatii > Vindecarea sexuală: profită de izolare pentru a reaprinde dorința

Vindecarea sexuală: profită de izolare pentru a reaprinde dorința

sexul

Izolarea ar putea fi momentul perfect pentru cupluri să-și îmbunătățească viața sexuală. Pentru mulți dintre noi, sexul ar putea fi ultima preocupare acum. Rutinele noastre obișnuite au fost afectate și modul în care trăim poate fi provocator chiar și pentru cele mai fericite și armonioase relații. Dar dacă am vedea această izolare ca pe o ocazie de-a lungul vieții de a reseta și reîmprospăta viața sexuală?

Faptul că sexul nu este o prioritate pentru o mare parte a oamenilor se potrivește cu concluziile obținute în urma cercetărilor, precum și cu bunul simț. Stresul și anxietatea sunt cunoscute că reduc dorința sexuală și preocuparea pentru nou, reduc finanțele noastre, afectează sănătatea celor dragi, etc.

Dar pentru unii dintre noi, se întâmplă exact invers. Sexul ne sporește starea de spirit și ne crește sentimentele de conexiune și bunăstare. Unii oameni sunt motivați să facă sex pentru a scăpa de stres sau pentru a afla că se simt în mod natural mai pasionali în momentele de teamă și anxietate, așa că pentru ei dorința ar putea fi în creștere și un mijloc important de a face față.

Pentru binele relației tale, merită să te gândești dacă știi cum se raportează fiecare dintre voi la sex în perioadele de stres. Cum afectează schimbările dramatice libidoul tău și al partenerului tău? Ce se întâmplă dacă unul dintre voi vede o creștere și celălalt o scădere a apetitului sexual în următoarele câteva luni? Cum puteți gestiona această discrepanță? Cercetările arată că lipsa comunicării este problema principală.

De asemenea, este util să știm puțin despre cum funcționează de fapt dorința. Adevărul despre dorință este că nu înțelegem cu adevărat cum funcționează și, dacă am fi făcut-o, ne-am gestiona viețile sexuale într-adevăr foarte diferit.

Este important să știm că, în relațiile de lungă durată, mulți oameni nu simt dorința de sex din senin, dar în schimb trebuie să știe cum s-o declanșeze.

Articole asemanatoare
izolare
Revederea cu cei dragi pentru prima oară după două luni de izolare. 6 lecții din carantină
cumpărături
Cum vei face cumpărăturile în siguranță pe măsură ce magazinele de haine încep să se redeschidă
turismul
Când va reveni turismul la nivelul înregistrat înaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus
măștile
În 2020, măștile nu sunt folosite doar pentru protecție. Sunt purtate pentru a transmite un mesaj

Comenteaza acest articol

Vindecarea sexuală: profită de izolare pentru a reaprinde dorința

by Andreea Damian   1 min
0