Tabu
Image default
LIFESTYLE

Vinerea aceasta este ultima sansa de inscriere in proiectul MOOZA Pop-Up Store!

Antreprenorii din domeniile creative mai au timp pana pe 21 noiembrie pentru a se inscrie in proiectul care le pune la dispozitie propriul magazin in Baneasa Shopping City. MOOZA Pop-Up Store le ofera acestora o prima experienta comerciala completa.

Aflat la cea de-a doua editie, MOOZA Pop-Up Store va gazdui un nou castigator in prima parte a anului 2015. Pentru a-si putea vinde produsele in magazinul din Baneasa Shopping City, antreprenorii trebuie sa dovedeasca faptul ca brandul lor se afla printre favoritele publicului, obtinand cel mai mare numar de voturi pe platforma online dedicata.

Pasii pe care antreprenorii trebuie sa ii urmeze in cursa pentru propriul magazin in mall sunt simpli:

Inscriere: Pana pe 21 noiembrie, trebuie sa creeze un material video de promovare pentru brandul si produsele lor, pe care sa il urce pe platforma online www.moozapopupstore.ro.

Votare: Intre 22 noiembrie 2014 – 15 ianuarie 2015, antreprenorii trebuie sa stranga cel mai mare numar de voturi pentru videoclipul lor. Pe durata votarii, designerii inscrisi in proiect se vor bucura in mod egal de promovare pe canalele online de comunicare ale Baneasa Shopping City: Facebook, YouTube, Pinterest si Google+.

Prin intermediul MOOZA Pop Up Store, Baneasa Shopping City isi propune sa sustina tinerii antreprenori din domeniile creative, care au o prezenta preponderent online, sa-si dezvolte afacerea, oferindu-le o prima experienta comerciala in mediul offline. Aceasta initiativa unica in Romania se adreseaza business-urilor din domenii precum designul vestimentar si de accesorii, design interior sau de produs, produse cosmetice, jucarii sau produse IT.

Prima editie MOOZA Pop-Up Store a oferit deja o prima experienta comerciala in mall pentru doua dintre cele mai apreciate tinere branduri romanesti: PORC si Boemo. Incepand cu luna noiembrie, la MOOZA Pop-Up Store se va regasi si brandul Bon Bijou.

ARTICOLE SIMILARE

Declaratia Biancai Dragusanu dupa ce s-a aflat de divort!

Existența jocului de ruletă în viața tinerilor

realitatea

Restaurantul de aur, Dolce & Gabbana

realitatea

Femeile au nevoie de două ori mai multe toalete decât bărbații, spun experții în domeniul sănătății

Andreea Damian

Tinerețe fără bătrânețe: 5 pași simpli

realitatea

Prințesa Charlotte calcă pe urmele Reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu