Tabu
Image default
lifestyle

Vineri seara, la Violeta’s Vintage Kitchen, cântă muzica veche

Vineri, 10 aprilie, la ora 20, bistro- ul inaugureaza prima cina de vineri in compania unor muzicieni din formatia Trei parale, in care placerea bucatelor gatite ecologic si cu maiestrie se va impleti cu sunetele muzicilor traditionale de pe tot cuprinsul Romaniei.

Ideea ne- a venit la cina de Earth Hour, cand oprind tot ce inseamna tehnologie, in lumina lumanarilor si a sunetelor de cobza si fluier, am descoperit un nou spatiu al bistro- ului. Cina de vineri seara vine astfel ca o propunere de a savura mancarea sanatoasa alaturi de muzica creata la cativa metri de masa dumneavoastra.

Incepem acest proiect cu doi dintre membrii formației Trei parale care, pentru urmatoarele seri de vineri, vor croseta sunete de cobza si fluier pentru toti mesenii nostri. Provocarea sta in redescoperirea placerii de a manca ca odinioara: cu pofta, cu calm si cu muzicanti alaturi. Muzicienii grupului Trei parale ofera un repertoriu fabulos pentru piata muzicala actuala, recuperand din muzicile traditionale de pe intreg teritoriul Romaniei- o incursiune muzicala prin lumea hanurilor si a carciumilor, a micilor targuri si mahalelor oraselor din sec. XIX(interpretand si dintre lucrarile culese de Anton Pann).

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez, băutură și karaoke cu Naomi Campbell

realitatea

LADY GAGA ingenuncheata de Tucudean!

Firma Pepsi, indignată de apariția imaginilor cu accidentul lui Michael Jackson

realitatea

Bar Refaeli joaca tenis in chilotii creati de ea (VIDEO)

realitatea

Surprinde cele mai spectaculoase momente cu Genius Life-Shot FHD300!

Cinci modalități de a rămâne sănătos în timpul călătoriilor de vară

Andreea Damian

Scrie un comentariu