Tabu
lifestyle

Violatoarea din Tulcea l-a confundat pe taximetrist cu Vin Diesel!

Luminiţa Perijoc, femeia care a violat un taximetrist sub amenintarea cutitului, era se pare obsedata de actorul american Vin Diesel.

Pe 14 august, Luminiţa a postat mesaje pe pagina de Facebook a lui Vin Diesel, sperând ca acesta să fie celebrul actor. “Te iubesc” sau “Am realizat că sunt dependentă de tine. În lumea asta eu iubesc un bărbat şi femeie” sunt declaraţiile de dragoste ale tinerei. Luminiţa a întrebat-o nerăbdătoare pe vedeta americană dacă are de gând să ajungă la Bucureşti şi dacă o va lăsa să o atingă.

Se pare că tânăra nu a mai avut răbdare să-i răspundă Vin Diesel şi s-a mulţumit cu tulceanul Nicolae Stan. Aşa că atunci când bărbatul i-a trecut pragul aproape de miezul nopţii a profitat. L-a ameninţat cu un cuţit şi l-a obligat să întreţină cu ea relaţii sexuale şi l-a înjunghiat. Taximetristul a reuşit să se baricadeze în cele din urmă în bucătărie şi a sunat disperat la poliţie unde a anunţat că a fost violat de o tânără. Luminiţa Perijoc a ajuns la Psihiatrie, iar taximetristul la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

ARTICOLE SIMILARE

COSTI IOSEF i-a cerut lui Teo sa vanda tot si sa treaca banii pe numele lui?

Madonna și greșelile vestimentare

realitatea

Jennifer Hudson a slăbit 30 de kilograme

realitatea

DAN CHISU creste “Cai verzi pe pereti” in TABU!

Laetita Casta, foarte însărcinată, la plajă

realitatea

Simona Pătruleasa a devenit mamă

realitatea

Scrie un comentariu