Home > Lifestyle > Stiri > Violatoarea taximetristului din Tulcea face senzaţie în Anglia! Comparata cu ANGELINA JOLIE

Violatoarea taximetristului din Tulcea face senzaţie în Anglia! Comparata cu ANGELINA JOLIE

Ştirea cu violatoarea din Tulcea care seamănă pe Angelina Jolie a apărut şi în presa internaţională. În ediţia online The Sun, este de altfel cea mai citită ştire.
Femeia este acuzată de lipsire de libertate, viol şi tentativă de omor. În prezent, ea se află internată în spital la secţia de psihiatrie.

Taximetristul şi-a amintit la ce chinuri a fost supus de Luminiţa Perijoc, pentru Cancan.ro. “M-a pus sa-i fac sex oral, m-a dus in dormitor, m-a trantit pe pat si dupa 15 minute de chin, n-am avut nimic in erectie. Atunci i-am cerut iar voie sa ma duc la dus, si dupa aia sa facem dragoste cum trebuie. Ea s-a dat jos din pat sa puna o manea pe laptop, am fugit spre usa, am invartit cheia sa ies, dar ea a venit din spate, mi-a dat cu cutitul, m-a ranit la mana si mi-a dat si in cap”, a explicat el. “Mi-a mai dat o lovitura si mi-a zis “Ţi-am spus ca nu glumesc”…Am impins-o in perete si am fugit in bucatarie”, a completat bărbatul agresat sexual.

Bărbatul a explicat şi de ce nu a ripostat aşa cum ar fi trebuit într-o asemenea situaţie.

“Puteam sa pun mana pe un scaun sa-i dau pana o lasam lata dar nu ma credea nimeni pe mine un tigan ca ea a vrut sa ma violeze. Nu pot sa zic ca arat chiar pierdut, sau ca sunt un cadavru, am facut si eu putin sport in viata mea”, a spus el, completând că probabil agresoarea lui adoră practicile sado-masochiste: “M-am rugat in genunchi de ea ca am 3 copiii si nevasta acasa dar pe ea n-a interesat-o, poate asa ii place ei stilul asta sado-maso”.

Nicolae Stan recunoaşte că femeia care l-a obligat să întreţină relaţii sexuale arată bine, însă tensiunea şi-a spus cuvântul, iar el nu avea cum să “presteze” oricât de mult şi-ar fi dorit. “Ea era o femeie care arata bine, avea niste forme foarte frumoase, niste sani….dar cu cutitul la cap nu puteam sa-i fac fata nici daca era Miss Romania”, a spus el.

Articole asemanatoare
Violatoarea Luminiţa Perijoc are ocazia să îl întâlnească pe Vin Diesel!
Sexy-violatoarea din Tulcea visa să ajungă celebră!
Violatoarea din Tulcea l-a confundat pe taximetrist cu Vin Diesel!

Comenteaza acest articol

Violatoarea taximetristului din Tulcea face senzaţie în Anglia! Comparata cu ANGELINA JOLIE

by   1 min
0