Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

VIORICA, fata adoptata de o familie americana, despre abuzurile suferite din partea noilor parinti

Fata adoptată de o familie de americani face dezvăluiri cutremurătoare despre părinţii adoptive din SUA.

Avea doar 15 luni când o familie de americani au luat-o în adopţie de la oreflinatul din Brăila după ce mama naturală a abandonat-o în spital. Viorica Culea a fost crescită 17 ani în casa lor, însă din cauza abuzurilor a părăsit locuinţa şi ulterior a început să-şi caute familia din România.

Viorica Culea nu a trăit nici pe departe o viaţă de huzur peste Ocean. Tânăra s-a plâns prietenilor că părinţii adoptivi au avut nişte ieşiri necontrolate în ceea ce o priveşte. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a venit de câteva zile în România. Şi-a cunoscut tatăl şi bunicul, singurul care a vizitat-o cât a stat la orfelinat şi i-a dat numele lui. Dezvăluirile ei despre părinţii adoptivi i-au făcut pe toţi care s-au întrebat de ce a renunţat la familia care a ajutat-o să înţeleagă coşmarul prin care a trecut.  “Sper ca voi toți să mă înțelegeti, dar sunt sătulă să aud că părinții mei adoptivi sunt aşa buni şi minunați şi că ar trebui să fiu recunoscătoare pentru totdeauna. Sunt recunoscătoare că m-au adus în SUA, dar am fost neglijată sever. Mama mea întotdeauna a râs de originile mele şi m-a amenințat de foarte multe ori că mă va trimite înapoi, m-a amenințat că mă omoară si de frică a trebuit să mă încui în baie şi să dorm acolo. Tatăl meu m-a lovit peste faţă de câteva ori si împreună mi-au dat medicamente în loc să mă educe, iar efectele pastilelor mă fac să am probleme cu memoria ! Asta nu are legătură cu călătoria mea să-mi găsesc familia naturală. Mama mea e alcoolică, iar tatăl meu nu m-a protejat niciodată! Au facut ca toată familia mea adoptivă, cu câteva excepții, să nu mai vorbească cu mine! Vă rog să înțelegeți că nu pot iubi şi respecta pe cei care m-au făcut să sufăr aşa mult ! Sper că o să înțelegeți şi o să încetați să-mi ziceți să mă întorc la ei!”, a scris Viorica Culea pe contul ei de socializare ca răspuns la miile de mesaje pe care le-a primit.

Viorica a fost adoptată în 1995. Atunci, orfelinatul a fost vizitat de soții Richard și Catherine Magreta, din statul Michigan, SUA. Dintre toți pruncii, soții Magreta au ales o fetiță de un an şi trei luni, cu pielea albă și pistruiată, ochi căprui și păr fin, șaten. Câteva săptămâni mai târziu, Viorica Culea devenea Veronica Magreta, cetățean al orașului Sterling Heights, statul Michigan, SUA, scrie www.click.ro .

ARTICOLE SIMILARE

BOTE – dezvaluire despre BIANCA inaintea nuntii!

Un pic de Ardeal in mijlocul Bucurestiului

ANGELA GHEORGHIU: Batuta de fostul sot in fata familiei, e fericita acum cu iubitul mai tanar cu 22 ani! FOTO ALBUM

realitatea

Saptamanal Tabu: Teatru, film, memories și comedie

realitatea

10 lucruri pe care nu le stiai despre tine

realitatea

O cantareata romanca e convinsa ca are CANCER fiindca i s-au facut VRAJI!

Scrie un comentariu