Home > Lifestyle > VIRAL! Ce scrisoare a trimis amantei sotia inselata!

VIRAL! Ce scrisoare a trimis amantei sotia inselata!

CE SCRISOARE! O femeie şi-a dat seama că este înselată de soţul ei, iar modul în care ea a reacţionat poate fi considerat unic.

E a decis să-i trimită o scrisoare amantei prin care o sfătuieşte cum să procedeze pentru a-l cuceri definitiv. (http://yupi.md)

Dragă Ludmila.

Mai întâi de toate aș vrea să-ți aduc la cunoștință că soțul meu nu știe de această scrisoare. Telefonul lăsat fără supraveghere, mesajele neșterse și iată așa am aflat de existența ta. Chiar urmăresc cu interes deja a patra lună povestea voastră de dragoste.

S-a îmbătat crunt, a cunoscut-o într-un club de noapte, au facut SEX la el acasa, apoi a păţit asta  

Am decis să-ți scriu nu din gelozie sau din dorința de a-mi apăra relația. Pur și simplu serialul pe care îl urmăresc cu interes de câteva luni a devenit banal și aș vrea să te ajut.

În primul rând, vreau să-ți aduc la cunoștință că ești foarte bravă. Iar tactica aleasă este una foarte bună. Soțul meu este un om leneş și singur niciodată nu ar călca strâmb. Însă insistența ta a fost ceea ce trebuie în situația dată.

Există însă un dar. Nu te sfătui să-l bombardezi cu mesaje de genul: ”Nu ai vrea să mă conduci acasă”, “Poate luăm cina împreună?” sau “Poate mergem la teatru?”. Pentru că totul va fi în zadar. Cel mai bine ar fi să cumperi singură biletele la teatru și să-l chemi, să plătești masa din restaurant și să-l pui în fața faptului sau inventezi oricare alt motiv de sărbătoare pentru a fi împreună. Ia inițiativa în mâinile tale, pentru că el este un om foarte ocupat și nu are timp pentru aceste detalii.

Ii place mult sa manance necontrolat, dupa miezul noptii. Pregateste-i tot felul de surprise culinare, pe care sa le gaseasca in frigider cand vine mort de oboseala si infometat din club.

… Iar mesajele de genul: ”Te doresc”, “Îmi este dor de tine”, sunt bune. Însă atunci când în cele 4 luni primești drept răspuns doar “Ne auzim. Sunt la serviciu”, nu te pune oare pe gânduri? Nu crezi că ar fi bine să schimbi tactica?

Deci, despre greșeli și cum să te corectezi:

A doua greșeală – ești blondă. Asta pentru că o blondă cu părul lung și sâni mici el are deja acasă. Da, te-am studiat atent în Vkontacte. Ai un nume rar întâlnit. Și îți spun din start, ești simpatică, însă eu sunt la fel de slabă ca și tine. Nu cred că ne diferențiem prea mult. Bărbații însă au nevoie de diversitate. Îți spun un secret, idealul lui feminin sunt roșcatele, cu părul lung și cu forme voluptoase. Așa că vopsea de păr găsești în orice magazin, esteticienii nu mai sunt atât de scumpi, pentru a-ți mări sânii. Și gata, l-ai cucerit. 

Iar al treilea punct: nu aș putea spune că este o greșeală, ci o rugăminte. Nu trimite mesaje chiar la ora 1.00 noaptea. Aș fi fost eu suspicioasă dacă nu făceai acest lucru? Cred că niciodată. Însă atunci când la unu noaptea soțul începe să scrie ceva la telefon sau iese la balcon să te sune, atunci dorința de a cotrobăi prin telefonul lui este de neoprit. Iar acest lucru mă face să mă enervez, lucru pe care nu-l iubesc deloc.

Așa că sper să nu mai simt niciodată existența ta în viața lui. În caz contrar mesajele de dragoste vor ajunge direct în poșta domnului Nicolai Vladimir, care este indicat în Vkontacte ca fiind soțul tău. Dar sper să nu se ajungă până aici, pentru că îmi place de tine și știu că ești o persoană foarte bună.

Așa că succes. Iar dacă ai nevoie de ajutorul meu în a-l cuceri pe soțul meu, eu sunt la dispoziția ta.

Cu drag, Mașa.

VEZI SI: http://www.tabu.ro/viral-cel-mai-haios-bilet-trimis-unei-fete-de-un-baietel-indragostit/ !!!


Articole asemanatoare
Primele antrenamente de aerobic cu denumiri in limba romana
MIHAELA RĂDULESCU a prevestit PROBLEMELE LUI ELAN SCHARTZENBERG, acum patru ani!
“Dumnezeu e ocupat, ma ajuti tu, te rog?”. Scrisoarea unui copil de opt ani a ajuns viral pe net

Loading...

1 Response

  1. nicol

    Locuri de munca pentru toata lumea. Cerem si oferim seriozitate maxima. Selectia este riguroasa, necesitand rabdare, perseverenta si un curs gratuit. Se lucreaza pe calculator, de acasa. Pentru detalii trimiteti info la enicol15@yahoo.ro

Comenteaza acest articol

VIRAL! Ce scrisoare a trimis amantei sotia inselata!

by admin   2 min
1