Home > Lifestyle > Stiri > Virus: “CATALIN BOTEZATU – accident de masina! TRAUMATISM cranian sever!”

Virus: “CATALIN BOTEZATU – accident de masina! TRAUMATISM cranian sever!”

“Catalin Botezatu a suferit un nefericit accident de masina luni, in jur in zoriul orei 04:30 (a.m.), in apropiere de Bucuresti, relateaza DC News.
Acesta este internat momentan la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, sectia Neurochirurgie, fiind diagnosticat cu traumatism cranian sever si politraumatism.
La aflarea vestii, fosta iubita, Bianca Dragusanu, si-a retinut cu greu lacrimile si in mod surprinzator a decis sa-i fie alaturi in aceste clipe grele.
Creatorul de moda se afla pe “locul mortului” in masina unor prieteni, care aparent ar fi consumat bauturi alcoolice si substante halucinogene inainte sa conduca. Cei doi amici ai designerului au suferit fracturi deschise si contuzii usoare.”

…asa suna un mail trimis azi catre mai multe redactii de stiri! In realitate, Catalin Botezatu nu a suferit niciun accident, fiind vorba de un virus informatic. Tinta atacului informatic pare sa fi fost Antena 3, de pe adresa careia se sugera ca ar fi fost trimis mailul!!! Cel mai probabil, niste hackeri au spart adresa de mail a postului de televiziune!


Comenteaza acest articol

Virus: “CATALIN BOTEZATU – accident de masina! TRAUMATISM cranian sever!”

by   1 min
0