Tabu
Image default
PEOPLESlider

Viva Four-Ever: Spice Girls anunță un turneu de aniversare (fără Victoria Beckham)

Spice Girls urmează să-și anunțe primul turneu din ultimul deceniu – dar Victoria Beckham nu va participa.

Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner și Melanie Chisholm urmează să dezvăluie detalii suplimentare despre turneul de reuniune. Bunton a declarat în cadrul emisiunii sale matinale Heart Radio că grupul va posta detalii despre viitorul turneu, pe rețelele sociale, în cursul zilei de azi.


“Sunt atât de entuziasmată, va fi extraordinar”, a declarat Baby Spice pentru co-gazda sa în cadrul emisiunii, Jamie Theakston. Posh nu se va alătura celorlalte patru membre – preferând să se concentreze pe bunul mers al imperiului ei din lumea modei, potrivit The Sun.
Săptămâna trecută, Mel B a făcut un apropo la adresa fostei sale colege, îmbrăcându-se de Halloween în personajul Victoria și ținând un o pancartă pe care scria: “Nu merg în turneu”.
Ei i s-a alăturat un prieten care era îmbrăcat ca David Beckham și care ținea o pancartă pe care scria: “Te rog, te rog, fă-o pentru fanii Spice Girls”.

În februarie, cele cinci Spice Girls au postat o fotografie pe o rețea socială, spunând că intenționează să lucreze la noi proiecte împreună. De atunci, au fost apărut mai multe zvonuri despre ceea ce ar putea face anul acesta, un turneu și o nouă piesă fiind doar câteva sugestii. Grupul a cântat ultima oară în formație întreagă la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012. Grupul Spice Girls s-a despărțit inițial în 2000, după care a cântat timp de doi ani în formație de patru, după plecarea lui Geri. Toate cele cinci au revenit în 2007 cu ocazia unui alt turneu aniversar.

ARTICOLE SIMILARE

Gucci își ia revanșa după acuzațiile de rasism. Este cea mai inteligentă mișcare a brandului de modă

Andreea Damian

Stephen King a renunțat la Facebook. Marea îngrijorare a autorului

Andreea Damian

Bella Hadid dezvăluie un nou mod de a purta coada de cal

Andreea Damian

Cine a înlocuit-o pe Lora la „Vorbește lumea”

Andreea Damian

Cum elimini în siguranță ceva străin din ochi. Modul stupid care îți distruge vederea

Andreea Damian

Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

realitatea

Scrie un comentariu