Tabu
PEOPLE Slider

Viva Four-Ever: Spice Girls anunță un turneu de aniversare (fără Victoria Beckham)

Spice Girls urmează să-și anunțe primul turneu din ultimul deceniu – dar Victoria Beckham nu va participa.

Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner și Melanie Chisholm urmează să dezvăluie detalii suplimentare despre turneul de reuniune. Bunton a declarat în cadrul emisiunii sale matinale Heart Radio că grupul va posta detalii despre viitorul turneu, pe rețelele sociale, în cursul zilei de azi.


“Sunt atât de entuziasmată, va fi extraordinar”, a declarat Baby Spice pentru co-gazda sa în cadrul emisiunii, Jamie Theakston. Posh nu se va alătura celorlalte patru membre – preferând să se concentreze pe bunul mers al imperiului ei din lumea modei, potrivit The Sun.
Săptămâna trecută, Mel B a făcut un apropo la adresa fostei sale colege, îmbrăcându-se de Halloween în personajul Victoria și ținând un o pancartă pe care scria: “Nu merg în turneu”.
Ei i s-a alăturat un prieten care era îmbrăcat ca David Beckham și care ținea o pancartă pe care scria: “Te rog, te rog, fă-o pentru fanii Spice Girls”.

În februarie, cele cinci Spice Girls au postat o fotografie pe o rețea socială, spunând că intenționează să lucreze la noi proiecte împreună. De atunci, au fost apărut mai multe zvonuri despre ceea ce ar putea face anul acesta, un turneu și o nouă piesă fiind doar câteva sugestii. Grupul a cântat ultima oară în formație întreagă la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012. Grupul Spice Girls s-a despărțit inițial în 2000, după care a cântat timp de doi ani în formație de patru, după plecarea lui Geri. Toate cele cinci au revenit în 2007 cu ocazia unui alt turneu aniversar.

ARTICOLE SIMILARE

Cum petrec zilele acestea în carantină Lavinia și Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Masa de Paşte, mai periculoasă decât cea de Crăciun. Câteva sfaturi de la nutriționiști

Andreea Damian

Madonna dezvăluie adevăratul motiv care a determinat-o să lanseze un album nou

Andreea Damian

Leapșa pe marile ecrane – TAG – comedie după fapte reale

Dora Constantinovici

Ecoterapia: de ce plantele sunt cel mai bun tratament împotriva depresiei și a anxietății

Andreea Damian

Adidași buni de aruncat la gunoi, vânduți de Gucci la un preț „nesimțit” de mare

Andreea Damian

Scrie un comentariu