Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Vlad Craioveanu desfiinţează Radio Guerrilla! Uite ce spune!

După opt ani petrecuţi la Radio Guerrilla, Vlad Craioveanu (36 de ani) a decis să părăsească o „corabie care avea mii de găuri“. Acum, el realizează matinalul de la Radio 21 şi emisiunea „Faci faţă, faci bani“, care începe astăzi la Kanal D.

«Ar vrea cei de la Guerrilla să-i consider „concurenţă“, dar cifrele vorbesc de la sine, sunt insignifianţi. Este un radio de nişă, iar eu acum nu mă bat cu nişele. Am scopuri mai mari. Dacă eu m-aş raporta la fanii mei de la Radio Guerrilla aş rămâne, în continuare, mic. Este vorba de un slot de 70.000 de oameni, dar poate că eu ţintesc mai mult decât atât. M-am simţit precum un animal rar ţinut într-o grădină zoologică proastă. Cu siguranţă o să ating un public mai larg, chiar şi fără contribuţia mea în cadrul acestui radio (Radio 21 – n.r.), paleta este mult mai largă. Sunt mulţi detractori care spun că e un radio pentru proşti, dar sunt contrazişi de sondaje, iar categoria „high education“ (educaţie superioară – n.r.) este bine reprezentată. Pe de altă parte, e şi multă ipocrizie aici. Cu toţii zic că sunt intelectuali, că ascultă o anumită muzică sau că se uită la documentare, dar dacă îi întrebi a doua zi ce s-a întâmplat la emisiunea lui Mădălin Ionescu, spre exemplu, ştiu ce s-a întâmplat», a spus Craioveanu, pentru Adevarul.ro.

«Sper că cei ce la Guerrilla s-au simţit trădaţi de plecarea mea. Sper, pentru că poate meritau. Dar acelaşi lucru pot să-i întreb şi eu: oare nu se simt vinovaţi pentru plecarea mea? Să fie fericiţi că le-am mai lăsat un salariu de tocat, practic, prin plecarea mea, le-am mărit salariul. Am fost o nevastă extraordinară. Când am părăsit căminul conjugal, i-am lăsat cu maşină, cu casă, n-am luat nimic, ce mai vor?», a adăugat Vlad Craioveanu.

«Mă consider un personaj diferit faţă de cele cu care s-a obişnuit mass media românească până acum. Un nebun al adevărului, cu orice risc, dovadă fiind peripeţia mea prin peisajul media. Am lucrat în opt radiouri şi patru televiziuni, nu mi-a scăpat, practic, nimic.», a mai spus el.

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa alegi fotoliul de masaj potrivit pentru tine

realitatea

Toaleta care „alungă” angajații pentru a crește productivitatea lor la locul de muncă

Andreea Damian

Ipostază rară! Cum arată Cheloo cu… păr

Desert de vara – Mini Pavlove cu fructe de padure

realitatea

Breaking News! CHEF Florin Dumitrescu, CHEF Scarlatescu si CHEF Sorin Bontea concediati de Antena 1! IATA MOTIVUL!

George Clooney, pentru prima oara tatic

Scrie un comentariu