Tabu
Image default
PEOPLESlider

Vlad Gherman și Oana Moșneagu din „Adela” au făcut anunțul: „Răspunsul este da”

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman au confirmat că între ei este și o relație de iubire, nu doar profesională. Fanii sunt în delir.

Cei doi joacă împreună în serialul „Adela” și au devenit foarte apropiați. Zvonurile că formează un cuplu au fost întărite de vacanța exotică, de la început de an. Iată că iubirea lor secretă a devenit publică vineri seara, când fostul solist din trupa LaLa band a lansat piesa „Fără tine”, o melodie de dragoste extrem de emoționantă.

Videoclipul începe cu imaginea artistului, ascultând piesa pe care a lansat-o după despărțirea de Cristina Ciobănașu, „Până să te pierd”. În noua piesă este vorba despre vindecarea de după o despărțire și despre găsirea fericirii într-o nouă relație.

În videoclip apar mai întâi mâinile Oanei Moșneagu care au grijă de Vlad Gherman, iar de la jumătatea piesei imaginea Oanei Moșneagu este clară. Și versurile par dedicate Oanei, care l-a ajutat pe Vlad să renască după relația încheiată cu Cristina Ciobănașu.

Actorul care îl interpretează pe Călin în serialul Adela a publicat pe contul său de Instagram și o serie de fotografii în care apare alături de iubita sa: „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e “da”, a scris Vlad Gherman în dreptul postării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de (@vladgherman_oficial)

La scurt timp după ce Vlad Gherman a recunoscut că formează un cuplu cu Oana Moșneagu, mesajele de felicitare din partea fanilor au început să curgă.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga rupe tăcerea în privința lui R Kelly

Andreea Damian

Povestea Number One Observatory Circle, noua reşedinţă a Kamalei Harris

Andreea Damian

Ce note au luat vedetele la Bacalaureat. Dorian Popa, campionul de la BAC

Andreea Damian

Stella McCartney | Curentul vegan trece din bucătărie în modă

Andreea Damian

Vedete nascute pe 8 octombrie!

realitatea

Lorena Buhnici, prima reacție după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD

Andreea Damian

Scrie un comentariu