Tabu
Image default
lifestyle

Concurenta LOREDANEI se dezbraca pe net! ANA-MARIA ALEXE in fotografii NUD!

Ana Maria Alexie (18 ani), una dintre cele mai frumoase concurente de la “Vocea României” (PRO TV), simţea nevoia să-şi găsească prieteni pe site-urile de matrimoniale. Ca să fie sigură că-şi întâlneşte rapid jumătatea, Ana Maria şi-a postat câteva fotografii foarte îndrăzneţe.

Un fost “amic” al tinerei cântăreţe a trimis la www.libertatea.ro câteva ipostaze de pe un site matrimonial, prin intermediul căruia Ana Maria îşi căuta jumătatea. Solista, care a lăsat o bună impresie la “Vocea României”, însă a ratat intrarea în semifinale, se descrie pe site ca “un om simplu, care nu doreşte decât atenţie şi iubire”, iar în privinţa aspectului, comentează: “Arăt destul de bine pentru vârsta mea şi gândesc la fel de bine”. La rubrica “În căutare de…”, Ana Maria dă un răspuns care lasă loc de interpretări: “Caut bărbaţi sau cupluri (!!!) pentru o relaţie stabilă, doritori de nebunii!”.

Tânăra din echipa Loredanei n-a mai folosit contul de aproape o jumătate de an, semn că, odată cu participarea la concursul de la PRO TV, nu a mai fost nevoită să-şi caute admiratori pe internet. Fiindcă era minoră, bruneta de 17 ani a recurs la un tertip pentru a se putea înscrie pe site- urile destinate adulţilor: şi-a modificat data naşterii, “îmbătrânindu- se” cu doi ani. În loc de 10 ianuarie 1995, ea a declarat că este născută pe 10 ianuarie 1993. Dându-se consumatoare de alcool şi fumătoare, tânăra spune că mănâncă “orice”, că are ca hobby-uri muzica, arta, istoria, gimnastica aerobică, drumeţiile, teatrul, dar şi… gătitul.

Nici Mihai Petraiche (27 de ani) concurentul care a s-a clasat pe locul doi la ediţia din 2011 a concursului “Românii au talent”, nu a fost prea cuminţel. Vestea că el a făcut adevărate show-uri erotice pentru un site destinat homosexualilor i-a uimit pe fanii emisiunii. Însă fostul concurent a lămurit imediat problema: “Am făcut videochat în perioada în care am fost accidentat, pentru că am fost nevoit să îmi câştig într- un fel existenţa. Mi-am asumat acest lucru şi cred că această perioadă din viaţa mea nu exclude şi nu anulează calităţile mele de dansator, pentru care am fost apreciat”.

Mai mult: Concurentă de la “Vocea României”, goală pe net | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

De ce s-a ras pe cap Britney Spears

realitatea

Brad Pitt refuză Photoshop

realitatea

SINUCIDERE: Regizorul filmului “Top Gun”, Tony Scott

Ghici cine își deschide club în Londra

realitatea

Madonna a câștigat 110 milioane de dolari într-un an

realitatea

Bucureștiul neiubit, expo foto

realitatea

Scrie un comentariu