Home > Lifestyle > Stiri > Voi fi o divă mai bună de la anu

Voi fi o divă mai bună de la anu

30 decembrie 11.00
From: pink diva
To: blue tiger
Subject: M-am hotărât să…

Dragul meu tigrișor pufos și albastru ca cerul,

M-am hotărât ca de la anul să devin o persoană cu picioarele pe pământ. Ancorată în realitate. Care să știe cât costă o mașină. Să știe cursul valutar, prognoza meteo și la câte grade se spală o față de masă de culoarea morcovilor. Ce părere ai? Cred că mă aplauzi în sinea ta! P.S. Parcă aud ropotul aplauzelor tale. Mă duc să-mi pun o rochie de seară ca să-ți fac o reverență!

30 decembrie 11.02
From: blue tiger
To: pink diva
Subject: Zbor de fericire!

Diva mea,

Poți să faci reverențe și în cămașă de noapte, eu nu mă supăr! Sunt foarte încântat de decizia ta. Asta înseamnă că nu vei mai încerca în fiecare dimineață să prăjești pâine prin telepatie și că nu vom mai merge marți după-amiază în parc să îmbrățișăm copacii? Diva mea, cred că este o ocazie bună să înveți să faci omletă și să folosești telecomanda de la televizor! Începem o nouă viață. Am impresia că visez. Sunt foarte încântat! P.S. Cred că mă duc să-ți caut un cadou. P.P.S. O să-ți cumpăr o umbrelă, pentru început. Dacă te-ai hotărât să devii o persoană cu picioarele pe pământ, cred că ar trebui să răcești relațiile cu ploaia.

30 decembrie 11.07
From: pink diva
To: blue tiger
Subject: Puțină răbdare!

Tigrișorul meu încântat și entuziasmat,

Să nu exagerăm! Nu vreau să iau hotărâri radicale, cum ar fi să am o umbrelă. Vreau să încep să trăiesc ca un om obișnuit: să mănânc cartofi prăjiți, să beau bere, să mă uit la televizor seara, să mă încalț când mă duc la piață, să nu mai parfumez vrăbiuțele care vin să mănânce pesmet pe marginea ferestrei de la dormitorul nostru și să îmi deschid un cont bancar.

30 decembrie 11.12
From: pink diva
To: blue tiger
Subject: și încă ceva!

Am de gând și să fumez câte o țigară din când în când. Cred că este tușa finală care exprimă slăbiciunea unui om normal, așa cum vreau eu să fiu. Sau mai degrabă să par.

30 decembrie 11.20
From: blue tiger
To: pink diva
Subject: Ești sigură???

Divaaa mea!

Cred că interpretezi greșit hotărârile de sfârșit de an! De obicei se referă la lăsat de fumat, mâncat sănătos… Tu vrei să le iei invers? Sunt de acord să îți deschizi un cont bancar, dar să fumezi?!

30 decembrie 11.25
From: pink diva
To: blue tiger
Subject: Nu te panica!

Deci nu te panica, dar vino acasă urgent, te rog frumos. Am fumat șase țigări ca să mă obișnuiesc cu noua mea identitate. Acum văd rotocoale verzi care dansează pe pereți și, uite, și pe cer. Vai, ce multe sunt! Sau poate e de la berea pe care am băut-o contra cronometru așa cum am văzut că face verișorul tău când vine la noi în vizită. Eh, nu contează care sunt motivele, cert este că se înmulțesc rotocoalele. Grăbește-te, leșin.Loading...

Comenteaza acest articol

Voi fi o divă mai bună de la anu

by admin   2 min
0