Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Vointa de a SLABI de la 99 la 57 kg! Regimul ales! FOTO!

Ajunsese la 100 kg, era pur si simplu obeza…slabaIubitul i-a spus ca s-a facut cat o vaca si a parasit-o! A trecut prin momente grele atunci cand a fost parasita de prietenul sau, pentru ca, a spus el, ajunsese sa nu mai aiba deloc grija de ea. O tanara din America a decis insa ca nu mai poate sta asa si ca trebuie sa faca ceva, nu doar pentru viata ei sentimentala, dar si pentru sanatatea fizica.
S-a apucat imediat de sport, a inceput sa mearga la sala de cateva ori pe saptamana si sa tina o dieta stricta, recomandata de un specialist.
Iar rezultatele au venit incredibil de repede, tanara s-a transformat complet in doar un an de zile, reusind sa slabeasca 42 de kilograme in timp record, fara sa se infometeze, ci doar avand grija sa respecte planul nutritionistului. De la 99 kg, a ajuns la doar 57 si face senzatie cu corpul ei senzual.
Fata a renuntat complet la junk food, bauturi dulci si carbonatate si a inceput sa manance la ore fixe, respectand intrutotul planul. Acum, tanara din imagine face senzatie pe internet cu transformarea sa, majoritatea celor care au vazut-o pe retelele de socializare spunand ca e nevoie de o vointa de fier pentru a face asa ceva.
DETALII AICI!

ARTICOLE SIMILARE

Julio Iglesias va fi numit Doctor Honoris Causa

realitatea

Pregăteşte-ţi copilul de şcoală cu noua colecţie ECCO!

Mihaela Rădulescu a trăit un coşmar! Vedeta este în stare de şoc

Iubitul turc al ANDREEI MARIN: ce face, de fapt, in Romania

Top 5: cărţi neinspirate scrise de celebrităţi!

(SANTA) KLAUS Is Coming to Town / Galerie FOTO cu familia IOHANNIS

1 comentariu

Parasita de iubit fiindca era grasa, A SLABIT 42 kg si arata superb acum! | Bucătăria pentru toți 28 September 2013 at 9:53

[…] Avea aproape 100 kg! Iubitul i-a spus ca s-a facut cat o vaca si a parasit-o! A trecut prin momente grele atunci cand a fost parasita de prietenul sau, pentru ca, a spus el, ajunsese sa nu mai aiba deloc grija de ea. O tanara din America a decis insa ca nu mai poate sta asa si ca trebuie sa faca ceva, nu doar pentru viata ei sentimentala, dar si pentru sanatatea fizica. S-a apucat imediat de sport, a inceput sa mearga la sala de cateva ori pe saptamana si sa tina o dieta stricta, recomandata de un specialist. Iar rezultatele au venit incredibil de repede, tanara s-a transformat complet in doar un an de zile, reusind sa slabeasca 42 de kilograme in timp record, fara sa se infometeze, ci doar avand grija sa respecte planul nutritionistului. De la 99 kg, a ajuns la doar 57 si face senzatie cu corpul ei senzual. Fata a renuntat complet la junk food, bauturi dulci si carbonatate si a inceput sa manance la ore fixe, respectand intrutotul planul. Acum, tanara din imagine face senzatie pe internet cu transformarea sa, majoritatea celor care au vazut-o pe retelele de socializare spunand ca e nevoie de o vointa de fier pentru a face asa ceva. VEZI SI AICI! […]

Răspunde

Scrie un comentariu