Tabu
lifestyle

De vorba cu INGERII! Fosta Miss Romania lucreaza cu Divinitatea!

adelina pestrituadelina foto din casaadelina pestritu in noua casaadelina pestritu in noua casaadelina pestritu in bucatarie
A fost Miss Romania in 1993, apoi a intrat in circuitul monden de fashion. De la o vreme, s-a schimbat di toate punctele de vedere. Acum, Rita Muresan este supraponderala insa impacata cu sine. Ingerii sunt cei care au reusit miracolul. Ea se prezinta ca… “practician in terapia cu ingeri”. Nu mai aduce deloc cu femeia care in 1993 castiga Miss Romania. In weekend, scrie www.cancan.ro, Rita a sustinut primul seminar de …acces catre o alta lume. 50 de lei a fost taxa pentru doua ore pline de invataturi. Curiosii s-au inghesuit sa o vada, intr-o incapere a uneia dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti. Scaldata de razele soarelui, Rita s-a prezentat…intr-un stil aparte. “Luaţi-mă ca pe un canal în momentul ăsta, nu ca pe persoana Rita… Vă daţi seama că şi pentru mine a fost foarte greu să fac switch-ul acesta. În primul rând am zis, Doamne ce o să creadă lumea despre mine, ca sunt nebuna”, le-a zis Rita invataceilor. Desculta si degajata, Rita a inceput sa vorbeasca. Mai intai, despre…inceputuri: cum am ajuns noi, toti, pe Pamant.
“Contează ca fiecare dintre voi să înţelegeţi că aţi venit pe Pământ special în aceasta perioadă. V-aţi ales, a fost bătaie, coadă, cine sa vină acum pe Pamânt. Pentru că transformările astea care au loc, ştiti bine, se întâmplă la “enşpe” mii de mii de mii de ani şi atunci ca spirit, pentru că atunci când sunteţi destrupaţi voi ştiţi toate informaţiile astea, le aveţi aşa… şi atunci ca spirit zici: “şi eu vreau pe Pământ acum, să simt”. Nu întâmplător v-aţi ales să veniţi pe aceasta planetă. Pe această planeta evoluaţi peste 90%, pe alte planete evoluaţi doar 2-3%, iar stând degeaba în cer, stagnaţi.”
Dupa o scurta introducere, Rita a trecut la practica. Le-a dezvaluit cursantilor ritualul necesar pentru a tine legatura cu …ingerii.
“Să ţineţi palmele aşa pe picioare, să respiraţi de două ori adânc şi în a treia respiraţie să rostiţi cu vocea minţii că primiţi, ca sunteţi de acord să primiţi, toate darurile pe care ei le au de transmis acum… aşa să fie… s-a împlinit, s-a împlinit, s-a împlinit. Arhanghelul Rafael se ridică şi îi face loc arhanghelului Mihail care vă înconjoară cu lumina lui violet albăstruie indigo, lumină protectoare, o lumină care curăţă. O lumină care vă va însoţi şi va împiedica pe viitor alte energii inferioare să vă rănească.”
Dupa ce i-a ajutat sa se inalte, Rita a avut grija si de intoarcerea elevilor in… dimensiunea noastra.
“Respiraţi adânc şi, încetul cu încetul, va întoarceţi în această camera.“
La lectia cosmica a participat…un invitat-surpriza. Un catel, la fel de curios ca restul cursantilor.
Momentul in care Rita le ofera cateva minute de… revenire la realitate este apreciat cu aplauze de cursanti. Urmeaza noi discutii despre ingeri.
“Luăm o pauză de 10 minute şi vă voi spune cu îngerii.”
E greu ca cineva sa dea un verdict, chiar si dupa vizionarea scenelor de mai devreme. Transformarea Ritei Muresan vine – asa cum chiar ea a povestit – dupa o perioada in care s-a zbatut in cautarea unui echilibru spiritual. Unii au batut moneda pe schimbarea radicala a aspectului fizic, ea a invocat o suferinta care ar fi tulburat-o.

ARTICOLE SIMILARE

ShortsUP, Green Screen

realitatea

A murit Johnny Răducanu

realitatea

Expoziție de bijuterii de designer la IDELIER

realitatea

La 16 ani, romanca Bianca Gavrilas face senzatie cu ROCHIA DE PAIANJEN

Brooke Shields, seducătoare la 43 de ani

realitatea

Nebunu’ de Å¢icu și amintirile lui

realitatea

1 comentariu

De vorba cu INGERII! Fosta Miss Romania lucreaza cu Divinitatea! | Stiri VideozuStiri Videozu 29 May 2013 at 8:36

[…] Citeste de la sursa: De vorba cu INGERII! Fosta Miss Romania lucreaza cu Divinitatea! […]

Răspunde

Scrie un comentariu