Home > Sex-Relatii > Vorbiti despre sex dupa sex

Vorbiti despre sex dupa sex

Stim ca barbatii urasc sa vorbeasca dupa sex, insa studiile arata ca o astfel de discutie este benefica relatiei. Cercetatorii au descoperit ca, dupa partida de sex, este important sa vorbiti despre experienta sexuala si fantezii. 

Se pare ca e mult mai simplu si eliberator sa-ti expui parerea despre sex dupa sex. Pentru a ajuta cuplurile sa-si imbunatateasca relatia, iata cateva sfaturi:

Vorbiti in timpul sexuluiVorbiti-despre-sex-dupa-sex-2
Daca descrieti ce faceti in timpul actului sexual, partenerul/a se va simti si mai aproape si mai excitat. In acelasi timp, complimentele adresate in timpul sexului au acelasi efect sau chiar unul mai puternic. Printre cele mai excitante lucruri este sa spuneti cat de mult va place modul in care decurge partida, dar si cat de mult va atrage partenerul/a.
De asemenea, este momentul in care este bine sa indrumati partenerul/a si sa-i spuneti ce va place si ce nu va place in pat.

Planuiti o alta runda de sex
Dupa o partida de sex nimic nu e mai sexi decat sa o planuiesti pe urmatoarea. Nu numai ca va va creste pasiunea, dar va va si apropia. Folositi detalii cand va exprimati intentiile si s-ar putea ca runda urmatoare sa aiba loc chiar atunci.

Discutati despre fanteziile sexuale
Dupa sex, e un moment foarte bun sa va deschideti si sa-i spuneti partenerului/ei ce v-ar placea sa incercati sau sa faceti in pat. Gasiti impreuna fanteziile pe care le aveti in comun si discutati despre cum le puteti pune in practica. Totodata, puteti sa discutati despre noi pozitii, ceea ce poate fi foarte incitant.

Vorbiti-despre-sex-dupa-sex-3Apreciati corpul partenerului/ei
Complimentele nu sunt bine-venite doar in timpul sexului. Si dupa sex este foarte excitant, dar si romantic sa incepeti sa  contemplati trupul gol al partenerului/ei. Complimentati-i miscarile din timpul sexului si mentionati punctele forte. Astfel, increderea de sine a partenerului/ei va creste si va fi dispus/a sa fie mai deschis/a si chiar sa incerce lucruri noi.

Asadar, atunci cand vine vorba de sex nu conteaza doar ce se intampla in timpul actului sexual, ci si ce se intampla dupa. Discutati deschis si relaxat despre ce v-a placut si ce nu sau despre ce v-ar placea in viitor. Nu numai ca va veti cunoaste mai bine si va veti apropia mai mult, dar si viata voastra sexuala va fi cu mult imbunatatita.


Articole asemanatoare
Ofera-ti sansa de a iubi din nou
Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator
Afla ce este fericirea in cuplu. Doar dragostea ne apropie?
Cum se comporta zodiile in relatii?

Loading...

Comenteaza acest articol

Vorbiti despre sex dupa sex

by admin   1 min
0