Home > Sex-Relatii > Dragoste > Vrei să afli cum se comportă într-o relație? Privește-i picioarele!

Vrei să afli cum se comportă într-o relație? Privește-i picioarele!

picioare

Forma picioarelor spune o mulțime de lucruri despre personalitatea partenerului tău. Trebuie doar să știi să interpretezi totul corect. Aproape toată lumea este familiarizată cu ghicitul în palmă sau chiromanția, dar ignorăm talpa piciorului. Acestea joacă un rol important în descifrarea personalității fiecăruia. Ghicitul în talpă sau podomanția reprezintă o tradiție străveche în Asia, în special în zona Iranului.

Potrivit podomanției, forma și aparența labelor picioarelor și a degetelor de la picioare poate releva personalitatea unei persoane, precum și punctele ei tari și slabe.Iată câteva caracteristici ale degetelor picioarelor și interpretarea lor. Îți vor fi utile să afli mai multe lucruri noi despre partenerul de viață, pe care poate nu le-ai știu până acum.

Dacă are degetele mari, e posibil să aibă și o energie interioară mare sau exagerată. Dacă sunt scurte, o stare energetică reprimată și greu de exprimat. O persoană cu degetele rotunde  este sensibilă și diplomată. Degetele ascuțite indică o energie vitală, eliberată brusc și inconștient. Degetele îndreptate spre degetul mare înseamnă orientare spre trecut sau tendința de a se agăța de trecut, iar persoanele cu degetele îndreptate spre cel mic au viziune sau tendință spre viitor. Vorbăreții care spun baliverne au de obicei un deget mare supradimensionat.

Dacă degetul mic este strâns îndoit spre cel anterior, atunci ai foarte puțină încredere în tine însuți, în sexualitatea ta sau în cei din jurul tău. O persoană cu degetul mare foarte separat de celelalte degete are tendința de a ține ascunsă lumea sau gândirea sa interioară față de ceilalți. Al doilea deget foarte lung arată marile tale viziuni dar și încăpățânarea și plăcerea de a te vedea într-o poziție de lider. O legătură strânsă între cel de-al doilea și al treilea deget al piciorului indică faptul că respectul față de sine însuși tinde să fie ferm conectat cu realizările în carieră.

Ce spune forma picioarelor despre el

Piciorul pătrățos

Toate degetele sunt egale din punct de vedere al lungimii. Se mai spune despre acest tip că este „piciorul de țăran” și este „deținut” în general de persoane cărora le place să se gândească bine înainte de a lua o decizie. Sunt practice și de încredere.

Piciorul de grec

Este piciorul la care al doilea deget este mai lung decât toate celelalte. Este al persoanelor active, sportive, creative și care se entuziasmează cu ușurință. Îi încurajează și susțin pe cei din jur și sunt foarte implicați în tot ce se întâmplă în jurul lor. De aceea, se stresează repede și ușor.

Piciorul de roman

Este piciorul în care degetul mai mare este cel mai lung, iar restul se micșorează gradual, după el. Este al persoanelor care sunt echilibrate, extrovertite și dornice să învețe mereu lucruri noi. Adoră să călătorească, de aceea se mai spune că au picioare „de călător”.

Piciorul de egiptean

Degetele de la acest picior se încalecă unele peste altele și stau foarte înghesuite. Cei care țin foarte mult la viața lor privată și țin multe secrete sunt deținătorii acestei forme. Sunt, în plus, impulsivi și li se schimbă rapid starea.

Articole asemanatoare
boli de inimă
Picioarele groase feresc femeile de boli de inimă – studiu
tocuri
Ghidul de supraviețuire pe tocuri pentru petrecărețe
“Ce-i în neregulă cu picioarele ei?”: Elle Macpherson atacată online pentru o poză de pe Instagram
forma picioarelor
Forma picioarelor îți spune cum ești într-o relație amoroasă

Comenteaza acest articol

Vrei să afli cum se comportă într-o relație? Privește-i picioarele!

by Andreea Damian   2 min
0