Tabu
Image default
lifestyle

Vrei sa fii o mamica in forma?

Ai nascut si nu mai esti multumita de felul in care arati? Poti arata senzational si dupa nastere intr-un timp intrand in programul “Fii o mamica plina de energie!!

 

CONCEPT CREAT, DEZVOLTAT ŞI TESTAT DE MĂMICI, PENTRU MĂMICI

Oferă-i copilului tău exemplul pe care îl merită şi alege să fii o mamă energică, sănătoasă şi fericită. Este dovedit faptul că între mamă şi pruncul său există o conexiune încă de dinainte ca acesta să vină pe lume şi că orice durere sau nemulţumire a mamei influenţează dezvoltarea micuţului. Mai mult de atât, pe lângă tot acest proces complex mai există şi un soţ, o carieră, o viaţă socială sau pur şi simplu o zi mai grea.

Pare imposibil ca cineva să poată respecta toate aceste „reguli”. Pentru că ştim că numai cineva care a trecut prin această experienţă poate înţelege ce anume implică o astfel de situaţie, am creat programul „Fii o mămică plină de energie”, coordonat de antrenoarele World Class care deţin secretul. Ele ŞTIU ce simţiţi, pentru că sunt mămici.

“Te înţeleg şi te pot ajuta!”

“MESERIA DE MAMĂ” NU POATE FI ÎNŢELEASĂ DECÂT DE O MAMĂ

Pachetul „Fii o mămică plină de energie” este coordonat de proaspete mame. World Class ofera posibilitatea tuturor mamelor care îşi doresc să-şi recapete silueta de dinainte de sarcină să ajungă la un echilibru între fizic şi psihic, sub îndrumarea unor antrenoare care au trecut de curând prin acest lucru.

NUMAI O MAMĂ ŞTIE CE GUST ARE „MÂNCAREA PENTRU MAME”

Timp de 9 luni, perioada gravidităţii este plină de restricţii alimentare, aceasta este urmată de cea a alăptării, care poate dura la fel de mult şi restricţionează o altă serie de alimente… când ai impresia că totul s-a terminat îţi dai seama că ai rămas cu câteva kilograme în plus de la sarcină. Ştim ce înseamnă să trăieşti acest scenariu.

ORICE COPIL MERITĂ O MAMĂ SĂNĂTOASĂ ŞI FERICITĂ

Orice copil merită o mamă sănătoasă şi capabilă să-i acorde suficient timp şi energie. Dezvoltarea unui copil este puternic influenţată de aceste aspecte. Nu-i da voie copilului să crească printre energiile tale negative, în nesiguranţa şi dezamăgirea ta faţă de propriul corp.

ESTI O MAMĂ DE NOTA 10, NU UITA SĂ FII ŞI O SOŢIE PE MĂSURĂ

În general, când o femeie devine mamă întreg universul ei se învârte în jurul copilului, însă mai există un factor foarte important care nu trebuie neglijat de niciun fel: soţul!

Dacă există un copil la mijloc nu înseamnă că nu mai trebuie să fi atrăgătoare, sexy, energică şi spontană. Ocupă-te de tine ca să poţi avea grijă de familia ta!

UN LOC IDEAL UNDE POŢI AVEA „DISCUŢII DE MAME”

Alege să-ţi petreci câteva ore pe săptămână într-un cerc de femei care au aceleaşi activităţi cu tine, care sunt interesate de poveştile tale, de experienţele tale, de trăirile tale şi de la care poţi învăţa foarte multe lucruri noi.

UN PROGRAM SPECIAL PENTRU ORGANISMUL TĂU

Antrenoarele noastre te ajută să revii la formele de dinainte de sarcină cu un program de exerciţii specifice pentru organismul şi pentru stilul tău de viaţă.

PROGRAMUL “FII O MĂMICĂ PLINĂ DE ENERGIE”

Începe prin două săptămâni de familiarizare cu antrenamentele de tip funcţional, pentru acomodarea organismului la efort şi pentru stabilirea unei bune condiţii fizice generale.

A doua parte a programului cuprinde redobândirea tonusului muscular şi a rezistenţei organismului la un efort de tip cardio, dar şi recăpătarea flexibilităţii şi a stării de bine, pierderea din procentajul de grăsime, pierderea în centimetri, pierderea în greutate.

Programul se continuă în a treia parte prin participarea la anumite clase de aerobic în funcţie de nevoile fiecărei mame, la antrenamente mai intense şi mai în forţă şi bineînţeles, se termină prin dobândirea unui mod de viaţă sănătos pe termen lung.

Pachetul “Fii o mămică plină de energie” cuprinde:

  • programul de antrenament în grup, timp de 3 luni, 3 şedinţe pe săptămână
  • 1 şedinţă de evaluare, nutriţie şi lifestyle
  • 1 fitness test / lună
  • 1 şedinţă de măsurători la două săptămâni
  • acces nelimitat la serviciile clubului World Class de unde aţi achiziţionat programul

 

FĂ SCHIMBAREA DE CARE AI NEVOIE!


ARTICOLE SIMILARE

Alex Velea, DOVADA CLARĂ că are o relație cu ANTONIA

A nascut in urma cu opt luni, dar inca nu si-a botezat fetita. Manuela Fedorca este in doliu

IWA Charity Winter Bazaar 2013

Hipsterii: cine sunt și ce vor

realitatea

Uite ce sotie frumoasa are Mircea Cartarescu!

Lupta cu ANA

realitatea

Scrie un comentariu