Tabu
Image default
CULTURE What's hot

VREMEA in WEEKEND

Sambata vremea va fi in general frumoasa, insa in jumatatea de est a tarii vor fi innorari temporare si se vor semnala averse insotite de descarcari electrice, in special in zona de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 23 de grade in nordul Moldovei si 33 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 5… 6 grade in depresiuni si 20 de grade pe litoral.
Bucuresti
Vremea va fi frumoasa si cerul variabil, se vor semnala unele innorari seara si la inceputul noptii cand vor fi posibile averse si descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 29… 30 de grade si minima se va incadra intre 16… 18 grade.

Munte
Vremea se mentine in genaral frumoasa si cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Orientali, iar pe arii restranse se vor inregistra averse slabe insotite in unele zone si de descarcari electrice.
Mare
Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si in prima parte a noptii, iar izolat vor fi conditii pentru averse slabe. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26… 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Apa marii va avea intre 22 si 25 de grade.
DUMINICA
Vremea va fi tot frumoasa si cerul va fi variabil in regiunile extracarpatice si la munte. In restul teritoriului cerul va fi senin, iar temperaturie se vor incadra intre 23 si 33 de grade, minimele vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni.
Munte
Cerul va fi variabil si izolat sunt posibile ploi slabe, trecatoare, in special dupa-amiaza. Temperaturile vor fi asemanatoare cu ziua precedenta.
Mare
Vremea va fi normala din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult senin noaptea si vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar minimele intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi intre 23 si 25 de grade.

ARTICOLE SIMILARE

Ce-am înțeles din înregistrările cu președintele TVR Doina Gradea de Ziua Presei Libere

Dora Constantinovici

Verdict final: Madalina Manole s-a sinucis!

TABU VIDEO: Urmareste, in premiera, scene senzationale din 4 FILME care urmeaza sa apara pe marile ecrane!

realitatea

Horoscopul săptămânii 9-15 decembrie

EU POT! – Workshop Inspirational

CE a scris Petru Mircea pe monumentul MADALINEI MANOLE

Scrie un comentariu