Tabu
lifestyle

Vulcan-ul, gata sa erupă

Strategia pe termen lung de redresare a Vulcan, cel mai important producator local de utilaj energetic si petrolier, a atarnat de un fir de par: obtinerea de finantare pentru capitalul de lucru. Cum arata viata dupa gura de aer capatata de la banca? Peter Eisenkolb, managerul austriac ce se afla de un an la conducerea Vulcan SA, cel mai important producator local de utilaj energetic si petrolier, parte a Grupului Energetic Tender, a trecut, la inceputul acestui an, de doua examene importante.

Primul: a facut profit, pentru prima data in istoria recenta a companiei, si a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de peste 25 mil. euro, dublu fata de 2007, rezultatele fiind obtinute doar prin cresterea productivitatii. Al doilea: a obtinut la inceputul anului o finantare de la BCR Erste, care, pe langa faptul ca a permis firmei demararea investitiilor presupuse de noile contracte, a transmis in piata semnalul ca Vulcan e o companie sanatoasa.

Astfel, Peter Eisenkolb se poate gandi din nou la ambitia de a tranforma Vulcan in cel mai mare producator european pe segmentul sau. Nu are de depasit decat doi competitori: Rafako, din Polonia si SES Tlmace, din Slovacia. Mai multe detalii cititi in MONEY EXPRESS. (Anca Doicin)

ARTICOLE SIMILARE

Rolul povestilor in combaterea homofobiei

realitatea

Cocktail-uri cu imaginație la Barmaniada 2010

realitatea

Designerul săptămânii: Tommy Hilfiger

realitatea

Jessica Simpson se spală pe dinți de trei ori pe săptămână

realitatea

Lisa Marie Presley: Puteam să îl salvez pe Michael Jackson!

realitatea

Scrie un comentariu