Home > Agenda > VUNK la inaltime

VUNK la inaltime

Dupa cel mai bun an al lor, in care au fost desemnati cea mai buna trupa rock in 2011 si au lansat hiturile “Artificii pe tavan”, “Vreau o tara ca afara” si “Pleaca”(in duet cu Antonia), VUNK incheie anul cu cel mai mare concert al lor, “VUNK la inaltime”,pe 9 decembrie, in Centrul Cultural “Ion Manu” din Otopeni, de la 19.30.

Concertul este o premiera pentru piata muzicala romaneasca prin punerea in scena a unui concept care presupune ca scena si decorul sa inceapa chiar de la intrarea in sala, publicul fiind parte principala in constructia si evolutia concertului. Totul va fi filmat, inregistrat si lansat pe DVD in primavara lui 2012.

“Spectacolul nostru este povestea unui om cu o varsta inaintata care zboara impreuna cu noi intr-un avion care il va duce in toate colturile sufletului lu, trezindu-i, din nou, toate emotiile pe care le credea amortite de trecerea anilor si de problemele uzuale ale fiecaruia dintre noi. Personajul nostru este interpretat de Marius Manole, poate cel mai talentat si premiat actor de dupa “90. Pentru filmul care va insoti concertul in timp real, l-am trecut prin multe incercari pe Marius: l-am imbatranit, a cazut cu avionul, s-a scufundat cu avionul, a vazut moartea cu ochii, si-a regasit tineretea sufletului si toate astea in doar 1 ora si 45 de minute cat o sa dureze spectacolul nostru. In afara de colaborarea cu Marius Manole, in concert mai avem doi invitati extraordinari, cu o istorie si o cariera la inaltime “, declara Cornel Ilie.

Biletele s-au pus in vanzare in magazinele Diverta si pe www.myticket.ro. Informatii despre concert se gasesc pe pagina oficiala Vunk de pe Facebook, “Trupa Vunk”.

Articole asemanatoare
Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită
The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019
Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

1 Response

Comenteaza acest articol

VUNK la inaltime

by realitatea   1 min
1