Home > Agenda > Warm Up Madonna la Elements Herăstrău

Warm Up Madonna la Elements Herăstrău

Dacă vrei să fii în formă la concertul Madonnei din 26 august, în acest weekend ai în Clubul ELEMENTS HERASTRĂU două show-uri susținute de Melissa Totten, Tribute-ul nr.1 al Madonnei.

Vineri, 21 și sâmbătă, 22 august, Melissa Totten va interpreta hit-urile care au propulsat-o pe Madonna în cele mai înalte poziții din topul Billboard. Seara de vineri, începând cu ora 23:00, este dedicată debutului artistei, Melissa interpretând cele mai cunoscute piese din perioada anilor ‘80-‘90: ,,Like a Virgin”, ,,Material Girl”, ,,Express Yourself”, ,,Like a Prayer” sau ,,Papa don’t preach”.

Timp de 50 de minute clubul va deveni gazda unui adevărat show în care Melissa va schimba două costume de scenă. ,,Get Together”, ,,Beautiful Stranger” sau ,,Vogue” sunt doar câteva din melodiile care vor putea fi auzite sâmbătă, 22 august, ele continuând evenimentul ,,Waiting for the QUEEN”. Melissa va interpreta și hiturile de pe cel mai recent album ,,Hard Candy”: ,,Candy shop”, ,,4 Minutes” sau ,,Give it to me”.

Cea de-a treia petrecere ,,THE After Party” din 26 august, încheie trilogia și va coincide cu petrecerea dată în cinstea celui mai important concert al anului. Accesul la concertele Melissei din 21 și 22 august este gratuit. Pentru ,,THE After Party” intrarea gratuită se face doar pe baza biletului de la concert sau pe bază de rezervare. Pentru rezervări trimite un email pe adresa rezervare@elements.ro, sau sună la 0734.123.456.

Articole asemanatoare
Perez Hilton publică minciuni despre Madonna
Restaurantul Elements – trei stele Michelin
Concert Madonna, planul locației
Sala de masaj si trandafiri in culisele concertului Madonna!

Comenteaza acest articol

Warm Up Madonna la Elements Herăstrău

by realitatea   1 min
0