Tabu
Image default
CULTURE Slider

Weekend la MNAC online ⎢ Seri de lectură pentru cei mici

În această perioadă, evenimentele MNAC se derulează într-o formulă interactivă online. După sesiunile de lectură din luna decembrie a anului trecut, Muzeul Național de Artă Contemporană din București vă propune să descoperiți săptămânal câte un titlu de pe rafturile bibliotecii sale.

CUM POȚI PARTICIPA

Evenimentele online sunt potrivite atât pentru copii (începând cu vârsta de 4 ani), cât și pentru adulți. Participarea la eveniment este gratuită, în limita a 25 de locuri disponibile. Înscrierea se face la adresa [email protected], menționând atelierul, numele participantului/participanților, precum și vârsta. Înainte de începerea sesiunii, veți primi din partea echipei link-ul de Zoom unde se va desfășura activitatea. 

DESPRE ATELIER

De unde vine dragonul ăsta?

Dragonul 32 e cel mai nărăvaș dintre toți dragonii din oraș. Tărâmurile prin care trece sunt primejdioase și doar cei care sunt neînfricați și nu cedează sunt răsplătiți. De ce crezi că se înghesuie toată lumea în el? Nu vezi că e bătălie? Toți vor să audă cântecul dragonului. Uită-te la doamna aceea, o vezi? Cea cu hanorac. O știu. De doi ani încearcă să reziste, dar n-a reușit. Și câte n-a făcut!… A mers odată într-un picior. Altădată, a stat agățată de coastele dragonului. Degeaba. În tărâmul pădurilor cedează și coboară. Întotdeauna. Atenție, acum urcăm spre castel. Ia uită-te la el, ce mare și frumos este!

Sunteți curioși cine este acest dragon? Vă lăsăm să vă gândiți bine până vineri seară, când vă veți întâlni pe Zoom cu bibliotecara MNAC, Astrid-Isabela Bogdan, ca să aflați răspunsul odată cu lectura volumului scris de Victoria Pătrașcu.

VOR URMA

19 martie 2021, 19:00 – 20:00 

Seri de lectură pentru cei mici. Astrid-Isabela Bogdan o invită pe Macrina, una dintre câștigătoarele concursului „Ordinul povestitorilor”, să citească din cele mai recente povești scrise

20 martie 2021, 11:00 – 13:00

Paul Klee și arta infantilă cu Irina Cangeopol, seria ART – Arta Contemporană de la Plancton la Zbor Intergalactic

20 martie 2021, 18:00 – 19:30 

O Noapte la Muzeu. Lumea mea dispărută din Minecraft cu Irina Cangeopol

26 martie 2021, 19:00 – 20:00 

Seri de lectură pentru cei mici. Astrid-Isabela Bogdan o invită pe autorul Ioan Baruch să citească un fragment din volumul „Și eu pot fi Aleodor!”

27 martie 2020, 11:00 – 12:00 

Selfie 360°,  atelier din seria Weekend la MNAC cu Mălina Ionescu

ARTICOLE SIMILARE

Afla cum sa iti faci un machiaj de seara cu mov

realitatea

Sfatul prețios al lui Michelle Obama pentru Meghan Markle

Andreea Damian

Covid-19: trucul simplu al unui medic pentru a evita contaminarea alimentelor

Andreea Damian

Principele Nicolae, nepotul regelui Mihai, ocupă locul 2 între cei mai sexy tineri moştenitori de tron!

Tarja le transmite un mesaj special fanilor din Romania

Targ de Craciun la kika

Scrie un comentariu