Home > Lifestyle > WHAT’S UP in pericol sa-si piarda vederea!

WHAT’S UP in pericol sa-si piarda vederea!

What’s Up, artistul care cântă cu Andra piesa “K la meteo”, se confruntă, încă de la naştere, cu serioase probleme de sănătate. Cântăreţul are probleme cu vederea şi necesită intervenţie chirurgicală.
El a mărturisit că acest handicap l-a împiedicat să aibă o copilărie fericită, neputând să urmeze anumite sporturi preferate.
“Nu văd. M-am născut cu dioptrie minus 5 la un ochi, dar acum s-a agravat la minus 13. Îmi pare rău că în copilărie nu am putut să joc baschet pentru că nu nimeream coşul. Nu port lentile de contact. Până la 20 de ani nu am purtat nici ochelari pentru că nu îmi plăceau. Medicii nu au putut să mă opereze la 21 de ani. Mi-au zis că nu înregistrează aparatul. La 25 de ani am să merg să-mi schimb cristalinul. Pentru că nu văd, nu pot să conduc”, a declarat What’s Up la emisiunea Drept la ţintă.
Totuşi, viaţa amoroasă este pe val. Artistul susţine că şi-a găsit sufletul pereche şi se simte fericit alături de iubita sa, Simona: “Mă simt împlinit alături de soţia mea. Acum la 24 de ani vreau să am un copil, dar iubita zice că este prea devreme pentru ea.”

Mai mult: What’s Up, probleme grave de sănătate: “Nu au putut să mă opereze. Trebuie să mai aştept 1 an” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

WHAT’S UP in pericol sa-si piarda vederea!

by   1 min
0