Tabu
Image default
lifestyle

Wild Cats – un show incitant și inovator

Show-ul Wild Cats continua. E vorba de un spectacol oferit de echipă tânără formată din patru fete încrezătoare și optimiste ce propun o seară specială cu show-uri de dans și bartending flair. 
 „Fetele au fost selectate dintr-un număr de 40 de candidate pentru aptitudinile de bartending și talentul lor pentru dans, alături de entuziasmul și atitudinea lor pozitivă.
Cu personalități diferite, fetele se completează reciproc, rolul fiecăreia în show fiind clar definit. Visul lor este să devină la fel de faimoase ca fetele din “Coyote Ugly”.
Unicitatea show-ului a crescut și interesul consumatorilor pentru shot-urile de Jagermeister care se servesc reci (ice cold shot), vânzările dublându-se față de cele de anul trecut.
Spectacolul Wild Cats a fost asociat cu imaginea băuturii, iar acest lucru s-a reflectat și în vânzări.”, a declarat Petru Berciu, director general BDG Import SRL, promotor al marcii Jagermeister.

Imaginea
originală a “pisicilor” este asigurată de tânăra creatoare de modă Andreea Vicol, costumele fiind parte a colecției Instinct.
Tinerele selectate au luat cursuri de dans cu bebelușa Oana, iar pentru flair bartending și prepararea cocktailurilor s-au antrenat cu Costin Târșoagă și Costin Gache, un tandem apreciat în România, fiind cei mai premiați barmani români la concursurile naționale și internaționale de profil și inițiatorii Limes, singura agenție de bartending profesionist din peisajul autohton.
Reprezentanția oferită de cele patru tinere de la Wild Cats a fost lansată în luna februarie a acestui an și numără până în prezent peste 80 de show-uri.
Acestea s-au desfășurat în principalele orașe ale țării, iar în timpul verii exclusiv pe litoral.
Show-urile începute în primele luni ale anului au fost reluate din septembrie și continuă să fie un succes.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin a aratat poze cu mama ei!

GABRIELA CRISTEA s-a despartit de sotul ei! IMAGINI sfasietoare!

Cosmar pentru Ioana Tufaru! Dupa ce si-a pus silicoane a facut infectie si are rana deschisa!

Canon Romania lanseaza noua campanie Come and see

TOP 10 cele mai tari boli ale tuturor timpurilor

realitatea

Demi Moore: Nu sunt demnă de dragoste!

realitatea

Scrie un comentariu