Home > Lifestyle > Wilmark face praf PRO TV-ul! ADEVARUL despre eliminarea lui din juriul ‘Dansez pentru tine’

Wilmark face praf PRO TV-ul! ADEVARUL despre eliminarea lui din juriul ‘Dansez pentru tine’

Vedeta a postat pe net un comunicat de presa in care explica ce s-a intamplat de a fost eliminat din trust.

“COMUNICAT DE PRESA:

Multumesc PRO TV si mai ales echipei frumoase pentru „familia” pe care mi-a oferit-o atatia ani. Nu m-am despartit cu suparare, dar recunosc ca am o parere de rau pentru faptul ca nu am fost inteles la momentul potrivit.
Nu am avut contracte cu alte televiziuni dar e foarte adevarat ca am acceptat sa merg la un alt post de TV; producaturi emisiuni “Dansez pentru tine” stiau de luni de participarea mea la alte emisiuni la Kanal D.
pot sa spun doar ca n-am intelez de ce au ales ultima zi sa ma anunte?.
Am apreciat ca televiziunea care m-a invitat, a inteles situatia complicata in care ma aflam si a decis sa amane difuzarea emisiunii in care am fost invitat.
Inteleg si postura in care s-au regasit si cativa dintre cei ce au fost nevoiti sa ia o astfel de decizie, oameni care-mi sunt in continuare la fel de dragi si pe care nu-i condamn in nici un fel.
Pentru mine e o schimbare importanta, sunt o persoana pozitiva si vad in asta un impuls de a creea si a participa in alte proiecte artistice precum noul spectacol de musical “Tropicasao” sau sa ma ocup in continuare de scoala de dans sau agentia de evenimente.
Voi incheia spunand urmatoarele: Sustinerea familiei, prietenilor si mai ales a fanilor, minunatele mesaje pe care le-am primit de la acestia mi-au umplut sufletul de bucurie, iar toata tristetea pe care am avut-o in suflet in momentul in care a inceput emisiunea, fara ca eu sa fiu in platou, s-a spulberat dupa ce am citit primele randuri scrise de catre voi.
Va multumesc tuturor si promit sa nu dezamagesc pe nimeni”, a scris Wilmark pe Facebook

Articole asemanatoare
Wilmark si Diana Cavallioti s-au “Intors pe Dos”!
Afla cum sa faci un machiaj natural
Florin Zamfirescu, dat afară abuziv de la Teatrul Odeon!
Ce face Mircea Solcanu la 2 luni dupa concediere!

Comenteaza acest articol

Wilmark face praf PRO TV-ul! ADEVARUL despre eliminarea lui din juriul ‘Dansez pentru tine’

by   1 min
0