Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Wilmark face praf PRO TV-ul! ADEVARUL despre eliminarea lui din juriul ‘Dansez pentru tine’

Vedeta a postat pe net un comunicat de presa in care explica ce s-a intamplat de a fost eliminat din trust.

“COMUNICAT DE PRESA:

Multumesc PRO TV si mai ales echipei frumoase pentru „familia” pe care mi-a oferit-o atatia ani. Nu m-am despartit cu suparare, dar recunosc ca am o parere de rau pentru faptul ca nu am fost inteles la momentul potrivit.
Nu am avut contracte cu alte televiziuni dar e foarte adevarat ca am acceptat sa merg la un alt post de TV; producaturi emisiuni “Dansez pentru tine” stiau de luni de participarea mea la alte emisiuni la Kanal D.
pot sa spun doar ca n-am intelez de ce au ales ultima zi sa ma anunte?.
Am apreciat ca televiziunea care m-a invitat, a inteles situatia complicata in care ma aflam si a decis sa amane difuzarea emisiunii in care am fost invitat.
Inteleg si postura in care s-au regasit si cativa dintre cei ce au fost nevoiti sa ia o astfel de decizie, oameni care-mi sunt in continuare la fel de dragi si pe care nu-i condamn in nici un fel.
Pentru mine e o schimbare importanta, sunt o persoana pozitiva si vad in asta un impuls de a creea si a participa in alte proiecte artistice precum noul spectacol de musical “Tropicasao” sau sa ma ocup in continuare de scoala de dans sau agentia de evenimente.
Voi incheia spunand urmatoarele: Sustinerea familiei, prietenilor si mai ales a fanilor, minunatele mesaje pe care le-am primit de la acestia mi-au umplut sufletul de bucurie, iar toata tristetea pe care am avut-o in suflet in momentul in care a inceput emisiunea, fara ca eu sa fiu in platou, s-a spulberat dupa ce am citit primele randuri scrise de catre voi.
Va multumesc tuturor si promit sa nu dezamagesc pe nimeni”, a scris Wilmark pe Facebook

ARTICOLE SIMILARE

De ce se teme prințul Charles pentru bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

FATA lui Ionita de la Clejani cerseste la Londra!

La 70 de ani, Mick Jagger are iubită de 27 de ani!

Ce mult s-a îngrăşat Nicoleta Luciu! I se văd colăceii

DIDA DRAGAN bantuita de gandul sinuciderii!

Polițiștii britanici, pe urmele unui hoț care seamănă leit cu Ross din Friends

Andreea Damian

Scrie un comentariu