Home > Lifestyle > Woody Allen, ACUZAT de fiica sa adoptivă că a AGRESAT-O SEXUAL

Woody Allen, ACUZAT de fiica sa adoptivă că a AGRESAT-O SEXUAL

Regizorul american Woody Allen este acuzat de fiica sa adoptivă, Dylan Farrow, că a agresat-o sexual în copilărie. Acuzaţia a fost formulată, sâmbătă, într-o scrisoare deschisă publicată pe un blog al unui jurnalist de la New York Times – Nicholas Kristof, scrie CNN.

“Care este filmul vostru preferat regizat de Woody Allen? Înainte de a răspunde, ar trebui să ştiţi că atunci când aveam şapte ani, Woody Allen m-a luat de mână şi m-a condus într-un mic pod, slab luminat, de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus să mă întind pe burtă şi să mă joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi, el m-a agresat sexual”, scrie tânăra.

În 1992, chiar Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen că a molestat-o pe fiica lor Dylan, pe atunci în vârstă de şapte ani. Acuzaţiile au fost formulate în timpul unui conflict dur dintre actriţă şi regizor, după ce aceasta descoperise că Allen avea o aventură cu o altă fiică adoptată de Mia Farrow, Soon-Yi Previn, la acel moment în vârstă de 20 de ani. Potrivit CNN, reprezentanţii regizorului american nu au răspuns la aceste noi acuaţii.

Articole asemanatoare
Un tramvai numit Cate Blanchett
Cannes 2011 : Midnight in Paris – Suportabila uşurătate sau scrisoarea de dragoste a Parisului către Woody Allen
Cel mai recent film al lui Woody Allen gratis pe net
David Copperfield, acuzat de agresiune sexuală

Loading...

Comenteaza acest articol

Woody Allen, ACUZAT de fiica sa adoptivă că a AGRESAT-O SEXUAL

by   1 min
0