Home > Lifestyle > Woody Allen, ACUZAT de fiica sa adoptivă că a AGRESAT-O SEXUAL

Woody Allen, ACUZAT de fiica sa adoptivă că a AGRESAT-O SEXUAL

Regizorul american Woody Allen este acuzat de fiica sa adoptivă, Dylan Farrow, că a agresat-o sexual în copilărie. Acuzaţia a fost formulată, sâmbătă, într-o scrisoare deschisă publicată pe un blog al unui jurnalist de la New York Times – Nicholas Kristof, scrie CNN.

“Care este filmul vostru preferat regizat de Woody Allen? Înainte de a răspunde, ar trebui să ştiţi că atunci când aveam şapte ani, Woody Allen m-a luat de mână şi m-a condus într-un mic pod, slab luminat, de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus să mă întind pe burtă şi să mă joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi, el m-a agresat sexual”, scrie tânăra.

În 1992, chiar Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen că a molestat-o pe fiica lor Dylan, pe atunci în vârstă de şapte ani. Acuzaţiile au fost formulate în timpul unui conflict dur dintre actriţă şi regizor, după ce aceasta descoperise că Allen avea o aventură cu o altă fiică adoptată de Mia Farrow, Soon-Yi Previn, la acel moment în vârstă de 20 de ani. Potrivit CNN, reprezentanţii regizorului american nu au răspuns la aceste noi acuaţii.

Articole asemanatoare
Uber
Uber a publicat primul raport de securitate: aproape 6.000 de agresiuni sexuale în doi ani, numai în SUA
Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz
Woody Allen începe filmările pentru noul său film în această vară
tatuaje
Cum ar putea terapia cu tatuaje să ajute victimele agresiunii sexuale

Comenteaza acest articol

Woody Allen, ACUZAT de fiica sa adoptivă că a AGRESAT-O SEXUAL

by   1 min
0