Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Woody Allen, despre documentarul HBO: „O poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”

Woody Allen şi soţia lui, Soon-Yi Previn, au transmis că documentarul despre acuzaţiile de abuz care i-au fost aduse cineastului, lansat de HBO duminică, este o „poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”.

Allen şi Previn susţin că realizatorii documentarului „nu au fost interesaţi de adevăr” şi că „au colaborat pe furiş” cu Mia Farrow, fosta soție a regizorului. Allen şi Previn au spus, prin purtătorul de cuvânt, că au avut la dispoziţie „zile pentru a răspunde”. De cealaltă parte, Amy Herdy, documentarist al miniseriei, a declarat pentru Variety că ea l-a contactat pe Allen în 2018 cu privire la acest material.

„Aşa cum e cunoscut de decenii, aceste acuzaţii sunt categoric false. Mai multe agenţii le-au investigat la acel moment şi au aflat că, orice Dylan Farrow ar fi putut fi făcută să creadă, nu a avut loc absolut niciun abuz. Este, din păcate, nesurprinzător că reţeaua care difuzează asta este HBO, care are un acord de producţie şi o relaţie de afaceri cu Ronan Farrow (fiul lui Allen şi al Miei Farrow, n.r.). Deşi acest material de mântuială ar putea obţine atenţie, nu schimbă faptele”, se mai arată în comunicat.

Creată de documentariştii Kirby Dick, Amy Ziering şi Amy Herdy, miniseria în patru părţi prezintă, potrivit HBO, unul dintre cele mai cunoscute scandaluri de la Hollywood: acuzaţiile de abuz sexual la adresa cineastului Woody Allen, care o implică pe Dylan, fiica lui – care atunci avea 7 ani – şi a actriţei Mia Farrow; procesul legat de custodia copiilor şi relaţia lui Woody Allen cu fiica lui Farrow, Soon-Yi; dar şi urmările controversate ale acestor evenimente.

ARTICOLE SIMILARE

Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop

Andreea Damian

Monica Bârlădeanu și-a încheiat socotelile cu America

Tabu Tabu

Trucuri esențiale de înfrumusețare care se aplică extrem de ușor

Andreea Damian

De ce iubim paltonul teddy bear

Andreea Damian

O femeie a câștigat Cursa Transcontinentală 2019

Andreea Damian

Cele două categorii de persoane care ating vârful rezistenței umane

Andreea Damian

Scrie un comentariu