Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Woody Allen, despre documentarul HBO: „O poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”

Woody Allen şi soţia lui, Soon-Yi Previn, au transmis că documentarul despre acuzaţiile de abuz care i-au fost aduse cineastului, lansat de HBO duminică, este o „poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”.

Allen şi Previn susţin că realizatorii documentarului „nu au fost interesaţi de adevăr” şi că „au colaborat pe furiş” cu Mia Farrow, fosta soție a regizorului. Allen şi Previn au spus, prin purtătorul de cuvânt, că au avut la dispoziţie „zile pentru a răspunde”. De cealaltă parte, Amy Herdy, documentarist al miniseriei, a declarat pentru Variety că ea l-a contactat pe Allen în 2018 cu privire la acest material.

„Aşa cum e cunoscut de decenii, aceste acuzaţii sunt categoric false. Mai multe agenţii le-au investigat la acel moment şi au aflat că, orice Dylan Farrow ar fi putut fi făcută să creadă, nu a avut loc absolut niciun abuz. Este, din păcate, nesurprinzător că reţeaua care difuzează asta este HBO, care are un acord de producţie şi o relaţie de afaceri cu Ronan Farrow (fiul lui Allen şi al Miei Farrow, n.r.). Deşi acest material de mântuială ar putea obţine atenţie, nu schimbă faptele”, se mai arată în comunicat.

Creată de documentariştii Kirby Dick, Amy Ziering şi Amy Herdy, miniseria în patru părţi prezintă, potrivit HBO, unul dintre cele mai cunoscute scandaluri de la Hollywood: acuzaţiile de abuz sexual la adresa cineastului Woody Allen, care o implică pe Dylan, fiica lui – care atunci avea 7 ani – şi a actriţei Mia Farrow; procesul legat de custodia copiilor şi relaţia lui Woody Allen cu fiica lui Farrow, Soon-Yi; dar şi urmările controversate ale acestor evenimente.

ARTICOLE SIMILARE

Ambasada Suediei în România a publicat rețeta secretă de chifteluțe suedeze de la Ikea

Andreea Damian

Armenia vs. Azerbaidjan: disputa legată de patrimoniul cultural din Nagorno-Karabakh după încheierea acordului de pace

Ciocîrlan

Cum arată pielea Oanei Radu după ce a slăbit 115 kilograme. Ce ascunde artista sub haine

Andreea Damian

Noi contre între Melania și Ivanka Trump. Carte plină cu dezvăluiri despre relația lor

Andreea Damian

Alertă medicală! Sindrom inflamator grav depistat la copiii cu coronavirus

Andreea Damian

Ana Maria Păcuraru așteaptă primul copil

Tabu Tabu

Scrie un comentariu