Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Woody Allen, detalii terifiante într-un nou documentar: îşi poza fetele goale după ce le abuza

Noul documentar exploziv HBO despre Woody Allen se concentrează pe acuzațiile de lungă durată conform cărora cineastul laureat Oscar a molestat-o ​​pe fiica sa adoptivă de 7 ani, Dylan Farrow, în 1992. „Allen vs Farrow” prezintă, printre altele, predilecția sa pentru fete.

Mult dezbătut este modul în care această predilecție s-a extins la soția sa, Soon-Yi Previn, pe care a cunoscut-o când avea 10 ani și care era fiica adoptivă de origine coreeană a fostei sale partenere, actrița Mia Farrow.

Allen, în vârstă de 85 de ani, și Previn, în vârstă de 50 de ani, au susținut de mult că aventura lor a început cu puțin timp înainte ca Farrow să găsească fotografii nud cu ea în apartamentul lui Allen – când acesta avea 56 de ani și ea era o studentă în vârstă de 21 de ani.

Soon-Yi Previn și Woody Allen sunt căsătoriți din 1997

Regizorii „Allen vs Farrow”, Kirby Dick și Amy Ziering, arată că Farrow a descoperit fotografiile nud ale lui Previn la doar șapte luni după ce aceasta a absolvit liceul, scrie mercurynews.com. De asemenea, dezvăluie mărturia instanței din cazul custodiei, care indică faptul că regizorul și Soon-Yi Previn începuseră să se vadă când ea era la liceu.

Mia Farrow: „Mi-e frică de el!”

În noul documentar HBO, Mia Farrow, de 76 de ani, recunoaşte că îi e frică de modul în care va acţiona Allen după ce povestea lor a devenit publică. „Nu ştiu, mi-e frică. Mi-e frică de el!”, spune actriţa în filmul care va avea premiera duminică, 21 februarie, și care va avea patru părți. „O persoană care nu vrea ca adevărul să iasă la suprafaţă e capabilă de orice. Va face totul pentru a se salva de mizeria pe care a făcut-o. Dacă aş putea da timpul înapoi, aş face-o”, spune actrița în cadrul documentarului. „Mi-aş dori să nu-l fi cunoscut niciodată. Acesta este marele meu regret din această viaţă, că am adus pe cineva de acest gen în familie”.

Fiica adoptivă a lui Farrow, Dylan Farrow, l-a acuzat pe Allen că a abuzat-o sexual în copilărie, pe 4 august 1992, când ea avea şapte ani, în casa de la ţară a mamei sale adoptive. Regizorul a negat întreaga poveste și a susţinut că Mia Farrow a antrenat-o pe Dylan pentru a-l acuza de abuz sexual „Îmi amintesc că mama ne-a spus, atât mie cât şi fratelui Ronan, că tati a pozat-o goală pe Soon-Yi. Acesta a fost momentul în care m-am gândit: „Oh, nu sunt doar eu”, a spus Dylan, conform documentelor.

Cazul a fost atunci în atenţia oficiului pentru protecţia copilului din Yale şi a celui din New York, însă ambele instituţii au concluzionat că Dylan nu a fost molestată sexual. În schimb, autorităţile au spus că Dylan era un copil vulnerabil şi a fost instruită să spună o poveste de mama sa, foarte furioasă din cauza separării de Woody Allen.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se pregătește Dana Rogoz de naștere în plină pandemie

Tabu Tabu

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

realitatea

Airyen Vay a lansat piesa “Put Your Money Where Your Mouth Is”

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 76. Nicușor Dan, eternul candidat, a câștigat Capitala. Magazinele chinezești cu rățuște de baie, luate cu asalt

Tabu Tabu

Oamenii care locuiesc lângă mare sunt mai fericiți

Andreea Damian

Afișul dramatic din filmul „Spencer” sau rochia albă care prezice zilele întunecate ale prințesei Diana

Andreea Damian

Scrie un comentariu