Home > Slider > Woody Allen începe filmările pentru noul său film în această vară

Woody Allen începe filmările pentru noul său film în această vară

Woody Allen se întoarce în orașul San Sebastian din Spania în această vară pentru filmările la cel de-al 51-lea film al regizorului.

Potrivit studioului de producție, filmul fără titlu deocamdată, a cărui producție a fost anunțată pentru prima oară în februarie, va fi o “comedie romantică” despre un cuplu căsătorit de americani care participă la festivalul de film de la San Sebastian, unde fiecare dintre ei se îndrăgostește de alți oameni. Filmările vor începe din 10 iulie, în Spania.

“Unul are o aventură cu un regizor strălucit de film francez iar celălalt se îndrăgostește de o frumoasă spanioloaică”, a confirmat studioul într-o declarație. “Este o comedie romantică care se rezolvă într-un mod amuzant, dar romantic”. Anterior, studiourile Mediapro au lucrat împreună cu Allen pentru filmele “Vicky Cristina Barcelona” și “Midnight In Paris”, care au obținut recenzii puternice și câteva nominalizări la Oscar. “La Mediapro lucrăm deja de 14 ani cu Woody Allen. Filmele sale, ca orice proiect pe care le produce grupul, au o personalitate unică “, a declarat fondatorul Mediapro – Jaume Roures. “Acest ultim film are toate ingredientele obișnuite ale talentatului Woody Allen: un scenariu inteligent și o distribuție internațională de primă clasă. În plus, suntem încântați să putem filma într-un oraș precum San Sebastian, care are legături atât de strânse cu cinematografia.”

Alături de Allen din proiect fac parte: Cristoph Waltz, Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López și Wally Shawn, precum și compania de producție Gravier Productions. Ultimul film al lui Allen “O zi ploioasă în New York” a fost restras de Amazon, după ce a fost reînnoită atenția față de acuzațiile de abuz sexual împotriva Allen din partea fiicei sale, Dylan Farrow.

Allen neagă în continuare acuzațiile. Mai mulți actori care au lucrat cu el în trecut au spus că nu vor mai fi interesați să lucreze cu el din nou. “O zi ploioasă în New York” va fi lansat în curând în mai multe țări europene.

Articole asemanatoare
Dora Exploratoarea nu mai este un copil. E o adolescentă și are un cuțit
Povestea de iubire lesbiană interzisă în Kenya a luat premiu la cel mai mare festival de film din Africa
spania
În Spania trăiesc cei mai sănătoși oameni din lume
Freida Pinto
Freida Pinto refuză să mai joace într-un film de Woody Allen

Comenteaza acest articol

Woody Allen începe filmările pentru noul său film în această vară

by realitatea   1 min
0