Tabu
Image default
lifestyle

Woody Harrelson și Josh Hartnett la București

Sunt celebri, și o parte din faimă și-au câștigat-o datorită presei. Woody Harrelson și Josh Hartnett au ajuns mai mult în atenția noastră după sosirea lor în România pentru filmările unei noi producții hollywoodiene. Nu sunt de prea multă vreme pe la noi, dar au făcut deja turul celor mai fițoase restaurante și cluburi din București.
Chiar și așa, cei doi preferă să se ferească de ochii presei. La o petrecere care a avut loc sâmbătă, 10 mai, într-un club select al capitalei, Woody Harrelson și Josh Hartnett au ajuns după miezul nopții, cu taxi-ul, înconjurați de oamenii de încredere. Petrecerea exclusivistă nu i-a captivat prea mult pe cei doi actori americani. Josh a intrat și a ieșit val-vârtej după doar câteva minute. Woody Harrelson a mai zăbovit puțin, într-un colț, bine păzit.
Woody Harrelson și Josh Hartnett se află în România pentru filmările producției "Bunraku", o poveste fantastică în care se regăsesc teatrul de păpuși, benzile desenate și jocurile video.
Filmul îi readuce împreună pe platoul de filmare, la 15 ani după celebrul "Propunere Indecentă", pe Woody Harrelson și Demi Moore și recreează atmosfera din "Sin City", unul dintre filmele de referință pentru Josh Hartnett.

sursa: Realitatea TV

ARTICOLE SIMILARE

TANIA BUDI e femeia cu care a inselat-o Cristea pe BIANCA DRAGUSANU!

Romania – TARA PARODIILOR! (VIDEO)

O altă blondă CELEBRĂ, RUPTĂ-N BĂTAIE de iubit! “Îmi dădea în special la FICAT”

Angelina Jolie încearcă să rămână iar însărcinată

realitatea

Dervis Dance la Ramayana Cafe

realitatea

Jessica Alba flirtează cu polițiștii – VIDEO

realitatea

Scrie un comentariu