Home > beauty > Workshop de machiaj cu Einat Dan, master make-up artist international

Workshop de machiaj cu Einat Dan, master make-up artist international

Scoala de machiaj ABA Make-up Academy a adus in premiera in Romania un make-up artist international, care pe 13 si 14 septembrie a sustinut un workshop de machiaj pe temele beauty si editorial make-up.

Einat Dan este master make-up artist international cu o cariera de peste 20 de ani, de-a lungul timpului a colaborat cu nume celebre din industria fashion si beauty, fiind castigatoare a premiului Golden Mask pentru intreaga sa cariera.

“Un artist desavarsit, un om exceptional, de o simplitate iesita din comun, Einat Dan, m-a fermecat din prima zi. M-a inspirit, ma inspira si imi doresc sa fie o sursa de inspiratie si pentru cei care au participat la acest eveniment.” spune Alina Brailescu, trainer al scolii de machiaj ABA Make-up Academy.

In cele doua zile marele make-up artist si-a propus sa le arate celor 20 de participanti, tehnici noi de constructie a machiajelor de beauty, ce produse sa foloseasca, cum sa transform un machiaj simplu intr-unul spectaculos urmand linia de pornire, care sunt tehnicile de combinare a produselor de beauty cu cele de bodypainting s.a.

In timpul demonstratiei, Einat Dan a folosit produsele MAC Cosmetics – partenerul oficial al acestui eveniment, fiind de altfel in topul preferintelor make-up artistului.

“Multumesc pentru invitatie Alinei Brailescu, trainerul scolii ABA, sunt placut impresionata de aceasta tara, de caldura oamenilor si sunt uimita de cat de talentati sunt make-up artistii de aici. Sunt sigura ca de multi dintre ei voi auzi mai tarziu pentru ca sunt nascuti pentru aceasta meserie” – afirma Einat Dan.

Articole asemanatoare
rutina
Câți pași trebuie să aibă rutina ta de frumusețe, potrivit dermatologilor
rihanna
Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta
beauty
Inspiră-te din tendințele de beauty ale anului 2018 pentru un look îndrăzneț de Revelion
Kim Kardashian
Kim Kardashian studiază cosmetică mortuară. A făcut practica la morgă. FOTO

Comenteaza acest articol

Workshop de machiaj cu Einat Dan, master make-up artist international

by   1 min
0