Home > Agenda > stiri > Workshop pentru viaţa ta: “Creaţia conştientă de posibilităţi”

Workshop pentru viaţa ta: “Creaţia conştientă de posibilităţi”

Workshop-ul intitulat “Creaţia conştientă de posibilităţi” are loc pe 26 octombrie, în Constanţa. Evenimentul va fi susţinut de cunoscutul astrolog Nicoleta Svârlefus.

Dacă e momentul pentru mai multă conştienţă în viaţa ta, dacă vrei să descoperi mai mult din ce este posibil să creezi pentru tine şi eşti gata să primeşti mai mult, acest workshop poate fi o alegere inspirată.

Cursul durează o zi şi este recomandat atât celor care fac primii paşi în explorarea sinelui, cât şi celor care au pornit deja în această călătorie. Participanţii vor trăi o experienţă profund transformatoare, care resetează convingerile şi oferă o nouă perspectiva asupra vieţii, dezvaluind şi generând un spaţiu infinit de posibilităţi.

Inscrierile au loc până pe 14 octombrie şi beneficiaţi de un pret promoţional de 170 de lei. După acestă dată, preţul va fi de 210 lei. Numărul de locuri este limitat!

Inscrierile se fac la numărul de telefon 0758 088 168 sau pe adresa de email: workshop@astrocafe.ro. 

Gazda evenimentului, Nicoleta Svârlefus, este consilier de dezvoltare personală certificat de Ministerul Muncii, Ministerul Educaţiei şi CNFPA, astrolog, speaker inspiraţional, medic, proprietar şi publicist Astrocafe.ro.


Comenteaza acest articol

Workshop pentru viaţa ta: “Creaţia conştientă de posibilităţi”

by   1 min
0