Home > Lifestyle > WorldVentures, o companie care le aduce romanilor vacante de vis

WorldVentures, o companie care le aduce romanilor vacante de vis

Exista o companie care in doar 10 ani a reusit sa adune intr-o comunitate aparte sute de mii de persoane din intreaga lume si care reuseste, constant, sa le ofere acestora vacante bogate in experiente personale si culturale. Din 22 ianuarie 2017, de cand si-a deschis oficial portile si in tara noastra, romanii au posibilitatea de a accesa serviciile puse la dispozitie de aceasta companie prin clubul sau de calatorii si, mai mult decat atat, daca-si doresc, pot descoperi si latura antreprenoriala a unei afaceri de succes.

Ce propune WorldVentures si care sunt avantajele serviciilor sale?

Compania se numeste WorldVentures, a luat nastere in anul 2005 in Texas, SUA, ca vis devenit realitate al unui intreprinzator indragostit de calatorii si s-a extins in peste 29 de tari din dorinta de a oferi tuturor celor pasionati o noua modalitate de a gandi, organiza si a se bucura de intreaga experienta a unei vacante. Aceasta noua viziune a permis ca, in doar 10 ani de la lansare, WorldVentures sa poata cladi o comunitate frumoasa ce numara in jur de jumatate de milion de oameni din intreaga lume ce impartasesc aceeasi bucurie de a descoperi noi si noi destinatii de vis.

Si a reusit asta lansand pe piata si construind apoi, pas cu pas, cel mai apreciat club international de calatorii din lume din 2012 incoace: DreamTrips*. Dar ce este mai exact DreamTrips*? Este un club de calatorii in care membrii experimenteaza pachete personalizate de vacante si oferte speciale la restaurante si hoteluri selecte, pentru excursii si locatii faimoase pentru distractie de pe intreg mapamondul.

Iar asta nu-i tot: WorldVentures ofera, de asemenea, celor doritori si ocazia de a deveni parte a fortei de vanzari, de a recomanda experientele lor de vacanta si de a vinde abonamente la randul lor. Valoarea adaugata acestei companii deosebite rezida astfel in beneficiiile unui adevarat “Lifestyle & Travel Consultant” si asociate statutului de Reprezentant Independent.

Ce este un abonament DreamTrips*?

Din 2012 incoace DreamTrips* este cel mai apreciat club international de calatorii din lume: o multime de nominalizari si premii World Travel Awards** o dovedesc cu prisosinta. Iubitorii de vacante pot accesa avantajele clubului printr-un abonament ce reprezinta cheia catre mii de destinatii si posibilitatea de a calatori, atat in tara cat si in strainatate – bunaoara, abonamentul permite membrilor accesul la mai mult de 6.500 de pachete de vacanta DreamTrips in decursul unui an, pachete ce sunt rezervate doar membrilor si oferite la preturi exclusive.

Pentru oricare dintre noi, WorldVentures devine astfel nu doar o vaga posibilitate de a avea vacante de vis ieftine si de calitate, ci realitatea palpabila in care ni se ofera optiunea de a atinge cele mai importante destinatii de pe lista noastra de calatorii in conditii de VIP si, in acelasi timp, solutia de a descoperi ca daca-ti doresti mai mult si esti dispus sa o si dovedesti prin efort sustinut, poti ajunge ,,Sa-ti castigi existenta… traind!”.

Pe tine ce te opreste sa te bucuri la maximum de viata calatorind? Pentru mai multe detalii despre WorldVentures, te rugam viziteaza www.worldventures.com

 *Despre DreamTrips

DreamTrips este un club de calatorii in care membrii comunitatii experimenteaza pachete personalizate de vacante si oferte speciale la restaurante si hoteluri selecte, pentru excursii si locatii de divertisment de renume, in destinatii de pe intreg mapamondul. Abonamentele DreamTrips se adreseaza acelui calator cu o mentalitate unica care isi doreste sa experimenteze lumea prin intermediul comunitatii DreamTrips, pornind de la ideea ca “cea mai placuta cale de a descoperi lumea este impreuna.” Pentru mai multe informatii, te rugam acceseaza dreamtrips.com.

 **Despre World Travel Awards

World Travel Awards este o competitie infiintata in 1993 pentru a recunoaste, rasplati si celebra excelenta in toate sectoarele de activitate ale industriei de turism si ospitalitate. Astazi, brandul World Travel Awards este recunoscut la nivel mondial ca cea mai inalta distinctie a calitatii, cei titularizati fiind cei care stabilesc de fapt standardele catre care toti ceilalti aspira sa le atinga.

In 2017, World Travel Awards va sarbatori cea de-a 24th editie. Selectia anuala este deja consacrata drept cea mai prestigioasa si mai completa sarbatoare a industriei de turism. In fiecare an, World Travel Awards acopera tot globul cu o serie de ceremonii organizate pentru a recunoaste si sarbatori succesele individuale si de echipa din fiecare zona geografica. Pentru mai multe detalii te rugam cauta “Dreamtrips” si “Rovia” pe worldtravelawards.com.

 

 

Articole asemanatoare
vară
Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta
vancață
10 filme despre călătorii care te vor face să te simți ca în vacanță
munte
Unde vă puteți relaxa primăvara la munte?
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor

Comenteaza acest articol

WorldVentures, o companie care le aduce romanilor vacante de vis

by realitatea   2 min
0