Home > beauty > WOW! Chiar exista crema intens hidratanta care nu lasa o senzatie grasa pe piele!

WOW! Chiar exista crema intens hidratanta care nu lasa o senzatie grasa pe piele!

Suntem femei si stim ca, zi de zi, suntem nevoite sa ne impartim eficient intre serviciu, familie, responsabilitati casnice si angajamente sociale, dar, deseori, uitam sa indreptam grija si atentia asupra noastra. Insa ce ar fi sa poti sa-ti hidratezi pielea, cat ai zice “WOW”?

In ritmul agitat al activitatilor zilnice, acum e simplu sa ai grija ca pielea ta sa fie mereu hidratata! NIVEA lanseaza crema hidratanta inovatoare NIVEA Care cu o formula revolutionara care ofera hidratare intensa, cu 0% senzatie grasa!

Cu noua crema NIVEA Care, te simti minunat in pielea ta datorita formulei intens hidratante, ce se absoarbe instantaneu in straturile pielii. Bazata pe o tehnologie revolutionara in curs de patentare, formula cu cristale hidratante dispersate intr-o textura gel crema, NIVEA Care este perfecta atat pentru fata, corp, cat si pentru maini.

Atunci cand intra in contact cu pielea, crema este imediat absorbita, hranind in profunzime si oferind o hidratare intensa, de durata, fara a lasa o senzatie grasa.

De ce sa folosesti NIVEA Care?

In primul rand, hraneste intensiv pielea, fara a lasa o senzatie grasa. De asemenea, contine cristale hidratante care se absorb instantaneu in piele. Sa nu uitam de faptul ca lasa o senzatie usoara, hranind pielea timp de 24h, iar compatibilitatea la nivelul pielii este testata dermatologic.

Nivea Care WOW a aparut in doua variante: cea de 100 ml si cea de 200 ml. Varianta de 100 ml poate fi luata cu usurinta peste tot si ne scuteste, doamnelor, de a cara nenumarata creme pentru hidratarea mainilor, fetei sau corpului, prin multifunctionalitatea ei.

Consistenta densa este absorbita imediat de piele, iar aplicata pe piele se simte ca o crema foarte usoara. Mirosul este specific Nivea: miros placut, revigorant, de prospetime.

Articole asemanatoare
crema
Crema cu efect imediat care reduce ridurile fine din jurul gurii
cremă
Cremă hidratantă cu migdale pentru întreaga familie
reclamă
Femeile, scandalizate din cauza unei reclame: Gropițele sunt drăguțe pe fața ta, nu pe coapse
crema
Când, cum și de ce trebuie să aplici crema pentru conturul ochilor

Comenteaza acest articol

WOW! Chiar exista crema intens hidratanta care nu lasa o senzatie grasa pe piele!

by realitatea   1 min
0