Tabu
LIFESTYLE

WowApp: prima aplicatie care vrea sa faca o lume mai buna

Aplicatia care schimba lumea in bine porneste din Romania.

Traim intr-o lume in care interactiunile umane si tehnologia sunt aproape nedespartite, intr-o lume in care atentia noastra este orientata mai mult asupra sinelui decat asupra comunitatilor din care facem parte. Reechilibrarea balantei este de-acum la un click distanta.

WowApp este o aplicatie gratuita de comunicare digitala care isi propune sa dea inapoi utilizatorilor sai valoarea materiala a timpului petrecut online. Sistemul revolutionar care sta la baza WowApp consta in distribuirea profitului sau venitului obtinut din utilizarea aplicatiei de catre membrii sai. Peste 70% din castigurile pe care WowApp le obtine din vanzarea spatiului publicitar sau din apelurile platite in afara retelei WowApp se intorc catre utilizatori. Acestia decid apoi ce vor face cu fondurile: le pot dona catre ONG-uri sau le pot transfera in propriul cont bancar.

Manifesto-ul WowApp:

Idee vizionara, dezvoltare romaneasca.

Thomas Kwowapp_prima_aplicatie_care_vrea_sa_faca_o_lume_mai_buna1nobel, un investitor strain, este persoana care si-a dorit sa le ofere oamenilor o noua perspectiva de a folosi tehnologia pentru o lume mai buna si a ales Romania ca tara unde sa dezvolte aceasta aplicatie. A investit peste 5 ani de munca in visul sau pentru a-l transpune in realitate.

In visurile mele WowApp schimba modul in care traim. Schimba felul in care cumparam lucruri, modul in care sunt impartite profiturile, in visurile mele se schimba felul in care oamenii participa in actiuni caritabile si felul in care folosim Internetul astazi.” Thomas C. Knobel

Aceasta aplicatie de chat, calling si video-calling a fost dezvoltata de o echipa de peste 70 de programatori romani.  La trei saptamani de la lansare, WowApp este deja o senzatie a internetului, avand cresteri spectaculoase in Rusia, Brazilia si Statele Unite.

Romania demonstreaza astfel ca poate fi in avangarda revolutiei tehnologice si adauga o doza neasteptata de umanitate unui produs digital de ultima generatie.

Cum functioneaza aplicatia WowApp?

WowApp este o aplicatie pe baza de invitatie gratuita. Obtii o invitatie de la prietenii care deja o folosesc sau de la una din ONG-urile partenere WowApp, iti creezi un cont, instalezi gratuit WowApp pe smartphone, tableta, laptop si/sau desktop si iti poti invita mai departe cunoscutii sa se alature comunitatii tale. Inscrie-te in WowApp prin intermediul uneia din ONG-urile partenere: OvidiuRo, Hospice Casa Sperantei, Teach for Romania, Merci Charity Boutique, HHC Romania, Telefonul Copilului.

La nivel mondial exista deja peste 2000 de organizatii non-guvernamentale pe care utilizatorii le pot sustine prin intermediul aplicatiei WowApp In Romania, lista e in continua crestere odata cu afirmarea aplicatiei pe piata romaneasca.

Aplicatia poate fi folosita gratuit pentru mesagerie, telefonie sau videocalling de pe orice device unde e instalata si se sincronizeaza automat pe toate device-urile unui utilizator, pe Android, iOS, PC si MAC.

Puterea aplicatiei se bazeaza pe puterea retelei. Cu cat reteaua din care un utilizator face parte este mai mare si cu cat gradul de utilizare al aplicatiei creste, cu atat valoarea veniturilor membrilor va fi mai mare si de asemenea sumele pe care un membru WowApp le poate dona sau le poate transfera in contul propriu vor creste.wowapp_prima_aplicatie_care_vrea_sa_faca_o_lume_mai_buna2

Castigurile financiare se obtin atunci cand utilizatorii opteaza sa vada  reclame in timp ce folosesc aplicatia pentru nevoile lor de comunicare zilnice, sau cand aleg sa foloseasca WowApp ca pe un serviciu de telefonie pre-paid si efectueaza apeluri in afara retelei  WowApp.  Comunicarea, apelurile de voce sau video in reteaua WowApp sunt gratuite.

Pe masura ce numarul de utilizatori WowApp creste, castigurile tuturor vor fi din ce in ce mai mari, pentru ca o comunitate unita si activa atrage din ce in ce mai multe investitii in publicitate.

Vedetele care s-au alaturat pana in prezent comunitatii WowApp sunt: Andreea Raicu, Virgil Iantu, Dragos Bucurenci, Ruby, Antonia si Alex Velea.

Pentru inscriere, accesati linkul de inscriere al unui ONG partener. Pentru mai multe detalii despre aplicatie, accesati www.wowapp.com.

ARTICOLE SIMILARE

Piele mai fina si mai catifelata dupa dus

realitatea

7 expresii folosite de oameni in mod obisnuit atunci cand spun minciuni

realitatea

Artistul care face capodopere cu schiurile in zapada!

Fie ca vrem sau nu, vara asta trebuie sa ne facem programul in functie de Euro 2016

realitatea

Elixirul sanatatii: drojdia de bere

realitatea

SMILEY tentat de un threesome cu doua mulatre!

1 comentariu

Aplicatia care schimba lumea in bine - MH News | Stiri altfel 12 March 2016 at 13:13

[…] Sursa:aici […]

Răspunde

Scrie un comentariu