Home > beauty > WOWomen – Frumusetea si increderea in sine

WOWomen – Frumusetea si increderea in sine

un eveniment marca Eu Sunt Femeie

Puro&Bio, Strada Ion Campineanu nr. 20, este locul in care ne dam intalnire in data de 10 martie, incepand cu ora 18:00. Discutam despre frumusete, in toate formele ei si despre increderea in sine cu Ilinca Vasile – psiholog, Natalia Ungureanu – dir. gen. Asociatia Touched Romania, Alina Brailescu – Make-up Artist si Maria Cristiana Tudose – autor.

WOWomen este un eveniment caritabil, cu si despre femei, de aceea toate fondurile rezultate in urma acestuia merg catre Asociatia Touched Romania, in sprijinul mamelor ce fac parte din proiectul Centrul Maternal Casa Agar.

Pe langa conferinta, doamnele prezente la eveniment vor avea parte de o multime de surprize. Rasfatul este asigurat de catre Saloanele Gett’s, care vor avea un corner unde doamnele se vor putea coafa, iar ABA Academy va pune la dispozitie un spatiu special amenajat pentru make-up. Specialistii vor raspunde la intrebari, vor oferi sfaturi de ingrijire dar si tips&tricks.

Tot pentru doamne am organizat si o tombola. Printre premiile puse la bataie se numara si un curs de make-up oferit de catre ABA Academy, dar si produse de make-up, bunatati sanatoase sau bijuterii. Solaris, Sloop, Gitana Winery si Puro&Bio ne vor rasfata cu sucuri naturale, limonada si gustari sanatoase.

Participarea la eveniment este posibila in urma unei donatii recomandate de 30 lei ce poate fi facuta fie direct in contul asociatiei, fie la eveniment. Locurile sunt limitate iar inscrierile pot fi facute pe site https://www.eusuntfemeie.com/ro/wowomen-inscriere-eveniment-10-martie-2017/.

Detalii si informatii suplimentare pot fi aflate la adresa de mail raluca.zdrobis@gmail.com sau la numarul de telefon 0736.072.449.

Articole asemanatoare
frumusețe
7 secrete de infrumusetare pe care le poti pune azi in aplicare (P)
Ce trebuie să știi despre scrubul facial
Femeile din Coreea de Sud își distrug machiajul în semn de protest față de standardele de frumusețe
beauty
Casele de modă au decis care sunt cele cinci tendințe de beauty în 2018

Comenteaza acest articol

WOWomen – Frumusetea si increderea in sine

by realitatea   1 min
0